Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC ei valmista Sony Ericssonin seuraavaa XPERIA-puhelinta

Markus Lehtiniitty

HTC ei valmista Sony Ericssonin seuraavaa XPERIA-puhelinta
Epävirallisten tietojen mukaan Sony Ericsson on päättänyt vaihtaa Windows Mobile -yhteistyökumppaniaan ja jättää HTC:n, joka valmistaa Sony Ericssonin nykyistä lippulaivamallia XPERIA X1:tä.

Tietojen mukaan Sony Ericssonin tulevat Windows Mobilella varustetut XPERIA-puhelimet valmistaisi melko tuntematon taiwanilainen Mobinnova-yhtiö. Mobinnova on kuitenkin matkapuhelinalan suuren alihankkijan, Foxconn Electronicsin tytäryhtiö.
Asiasta kertoo DigiTimes-uutispalvelu, joka perustaa tietonsa kiinalaisen Commercial Timesin raporttiin.

Tulevista XPERIA-malliston puhelimista ei toistaiseksi ole mitään tietoa. Mitä luultavimmin ne tulevat yhä perustumaan Microsoftin Windows Mobile -käyttöjärjestelmälle, vaikka Sony Ericsson onkin aiemmin todennut, ettei XPERIA-mallisto ole rajoittunut vain Windows Mobile -laitteisiin.

Syytä Sony Ericssonin Windows Mobile -puhelintoimittajan vaihdokselle ei ole tiedossa. XPERIA X1:tä on pidetty varsin onnistuneena tuotteena, vaikka sitä onkin vaivannut myöhästyminen alkuperäisestä markkinoilletuloaikataulusta.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja