Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Koteloita iPhone nanolle jo myynnissä

5
Markus Lehtiniitty

Koteloita iPhone nanolle jo myynnissä
Huhumylly Applen mahdollisesti tulossa olevan iPhone nanon - aiempaa edullisemman ja pienemmän iPhonen - ympärillä on viime aikoina pyörinyt hurjana.

Viimeaikaisista iPhone nano -tiedoista suuri osa on pohjautunut kiinalaisen XKSN-kotelovalmistajan toimiin. Olemme kertoneet näistä aiemmin 16. ja 23. joulukuuta jutuissamme Onko uusissa iPhone nano -huhuissa perää ja iPhone nano -huhut jatkuvat ja jatkuvat.
Nyt samainen XKSN-kotelovalmistaja on jälleen parrasvaloissa. Se on lisännyt iPhone nanolle tarkoitetut suojakotelonsa myyntiin omaan verkkokauppaansa. XKSN:n sivuilta löytyy iPhone nano -suojakoteloita useissa eri väreissä ja niiden hinnat ovat 25-27 dollaria, jonka päälle lisätään luonnollisesti toimituskulut.

XKSN:n luotettavuutta lisää se, että aiemmin se on ennen tuotteiden julkaisua ollut valmiina sekä iPhone 3G:n että neljännen sukupolven iPod nanon suojakoteloiden kanssa.

Suojakoteloiden saapuminen myyntiin ei missään nimessä vahvista iPhone nanon olemassaoloa eikä ainakaan pikaista julkistusta. iPhone nanon ympärillä pyörii yhä useita kysymyksiä. Yleisesti ihmetellään, miksi Apple haluaisi tuoda markkinoille tuotteen, jonka käytettävyys olisi merkittävästi jo markkinoilla olevaa tuotettaan heikompi. Toisaalta iPhone nanoa tuskin julkistetaan ainakaan tammikuun alun Macworld-tapahtumassa, koska Applen pääjohtaja Steve Jobsin sijaan Applen keynote-esityksen messuilla pitää markkinointijohtaja Phil Schiller.

iPhone nano säilyy siis yhä suurena mysteerinä.

Kommentit (5)

Blah (vahvistamaton)

2

asdfghjk, hanki itse sen sijaan että kirjoittelet yhdentekeviä kommentteja artikkeleihin, jotka eivät edes (muka) kiinnosta.

Hyvää joulua! :P

Vastaa
Jerq (vahvistamaton)

3

Odotettavissa tulevaisuudessa: iphone nano 1st, 2nd ja 3rd generation ;D

Vastaa
Eki (vahvistamaton)

4

Ei toi pärjää iPhonelle!!! Mut ostan varmaa baaripuhelimeks, noi on kuitenki helppo synkata keskenään, sen Apple osaa!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja