Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian N96 mukaan Comes with Music -tarjontaan

Markus Lehtiniitty

Nokian N96 mukaan Comes with Music -tarjontaan
Nokian N96 on tullut saataville Nokian Comes with Music -palvelun kera Isossa-Britanniassa. Aiemmin Comes with Music on ollut saatavilla 5310 XpressMusicin ja N95 8GB:n kanssa.

Comes with Music on palvelu, joka mahdollistaa vuoden ajan musiikin lataamisen ilmaiseksi Nokian oman musiikkikaupan valikoimista. Käyttäjä saa pitää vuoden aikana lataamansa kappaleet myös vuoden määräajan päätyttyä. Comes with Music -palvelu myydään yhdessä jonkin puhelimen kanssa ja palvelun hinta on leivottu sisään tähän ostohintaan.
Comes with Musicin lisähinta on kuitenkin kohtuullinen. Esimerkiksi Isossa-Britanniassa tavallinen N96 maksaa Nokian verkkokaupassa 480 puntaa (noin 510 euroa) ja Comes with Musicilla varustettu N96 maksaa 540 puntaa (noin 570-575 euroa). N96 Comes with Music Edition on nyt ennakkotilattavissa ja toimitukset alkavat tammikuussa 2009.

Suomeen Comes with Music -palvelun odotetaan saapuvan alkuvuoden 2009 aikana. Ensi vuoden puolella on lupailtu myyntiin myös Comes with Music -versio Nokian kosketusnäytöllisestä 5800 XpressMusicista.

N96 on Nokian tämänhetkinen lippulaivamalli ja varustettu muun muassa viiden megapikselin kameralla, sisäisellä 16 gigatavun muistilla sekä DVB-H-mobiili-TV-vastaanottimella.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja