Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Vertulta Dragon-erikoismalli Signature-luksuspuhelimesta

3
Markus Lehtiniitty

Vertulta Dragon-erikoismalli Signature-luksuspuhelimesta
Nokian luksuspuhelinvalmistaja Vertu on tuomassa markkinoille Signature Dragon -erikoismallin.

Kuten ohessa olevasta kuvasta näkyy, on Signature Dragonin muotoilu hyvinkin mielenkiintoinen vaikkakaan ei kovin käytännöllinen. Signature Dragonin kuorissa on käytetty niin kultaa kuin timanttejakin. Signature Dragon seuraa hengeltään parin vuoden takaista Signature Cobra -mallia, jonka lisäksi Vertu on aiemmin tehnyt myös edullisemman Signature Python -mallin.
Signature Cobran hinta oli aikoinaan noin 310 000 dollaria ja myös uuden Signature Dragonin hinnan voidaan olettaa asettuvan suunnilleen samaan hintaluokkaan. Ainakaan toistaiseksi Signature Dragonista ei löydy tietoja Vertun verkkosivuilta, mutta se on myynnissä tietyissä Vertun myyntipisteissä.

Ominaisuuksiltaan Signature Dragon vastaa tavallista Signature-mallia. Signature Dragonin, kuten myös aiemmat Signature Cobran ja Signature Pythonin, Vertu on toteuttanut yhteistyössä ranskalaisen Boucheron-jalokivitalon kanssa, jonka 150-vuotissyntymäpäivää Vertu juhlisti Vertu Boucheron 150 -erikoismallilla.

Vertun Signature Dragonista kertoivat muun muassa Engadget ja IntoMobile-blogit.

Kommentit (3)

Hanna (vahvistamaton)

2

Olkoon vaikka norsunluuta ja sulaa kultaa, kyllä on hävyttömän ruma.

Vastaa
ware (vahvistamaton)

3

Kyllä on nii ruma ettei mitää tolkkua. Kummankohan ostais ton luurin vai omakotitalon? noo tuskin toi luuri oo näin köyhille tehty.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja