Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian tulevasta Victoriasta lisää tietoja

1
Markus Lehtiniitty

Nokian tulevasta Victoriasta lisää tietoja
Nokian tulevasta puhelinmallista kehitysnimeltään Victoria on saatu lisää tietoja julkisuuteen. Uudet tiedot paljastuvat Yhdysvaltain telemarkkinavalvoja FCC:n raportista.

Victoria oli mukana marraskuussa julkisuuteen vuotaneella Nokian tulevien älypuhelinten listalla. Kyseinen lista ei kuitenkaan paljastanut Victorian ominaisuuksista käytännössä mitään.
FCC:n raportti paljastaa Victoriasta sentään joitain tietoja. Victoria tukee neljää GSM-taajuutta ja kolmea 3G-taajuutta ja GSM-verkoissa tuetaan GPRS- ja EDGE-datayhteyksiä. Lisäksi Victorian yhteysominaisuuksiin kuuluvat Bluetooth ja WLAN. Victorian akku on malliltaan BL-4U ja kapasiteetiltaan 1000 mAh. Aiemmin vuotaneen älypuhelinlistan perusteella Victorian alusta on S60:n 3.2.3-versio eli 3rd Edition varustettuna päivitetyllä Feature Pack 2:lla.

Ehkä tärkein tieto, jonka FCC:n raportti Victoriasta paljastaa, on aikataulu. FCC:n raportin mukaan kuvat puhelimesta tulevat julki 17.3.2009, jota ennen Victoria julkistettaneen. Hyvinkin mahdollinen ajankohta julkistukselle onkin esimerkiksi Mobile World Congress -tapahtuma helmikuussa.

Victorian eli RM-412:n lisäksi FCC:n hyväksymisprosessin on käynyt läpi myös RM-413-malli. Kyseessä saattaa olla Victorian sisarmalli joillakin pienillä muutoksilla.

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja