Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Wal-Mart vahvisti aloittavansa iPhone-myynnin huomenna

6
Markus Lehtiniitty

Wal-Mart vahvisti aloittavansa iPhone-myynnin huomenna
Yhdysvaltalainen halpakauppaketju Wal-Mart alkaa myymään Applen iPhone 3G -puhelimia huomenna, 28. joulukuuta 2008. Wal-Mart on vihdoin itse vahvistanut asian.

Applen iPhone 3G:n saatavuus laajenee merkittävästi Yhdysvalloissa sillä iPhonet tulevat myyntiin lähes 2500 Wal-Martin myymälässä. Aiemmin iPhone 3G on ollut saatavilla Yhdysvalloissa Applen omien ja AT&T-operaattorin myymälöiden sekä Best Buy -elektroniikkaketjun liikkeiden kautta. Jakelutien laajentaminen myös Wal-Martiin tuo iPhonen lähemmäksi monia puhelimista vähemmän kiinnostuneita asiakkaita.
Wal-Mart myy sekä iPhone 3G 8GB:tä että 16GB:tä kaksi dollaria halvemmalla kuin muut jälleenmyyjät tavallisesti. Wal-Marteissa iPhone 3G 8GB maksaa näin ollen 197 dollaria ja iPhone 3G 16GB 297 dollaria. Best Buy -ketjulla iPhone 3G on kuitenkin tällä hetkellä alennusmyynnissä, jossa 8GB-versio maksaa 189,99 dollaria ja 16GB 289,99 dollaria ja Wal-Martin mukaan se tulee tarjoamaan aina paikallisesti iPhone 3G:tä halvimmalla eli myös Wal-Marteissa hinnat vastaavat Best Buyn alennusjakson ajan näitä hintoja.

Luonnollisesti myös Wal-Martista iPhonen ostajan tulee sitoutua kahdeksi vuodeksi AT&T-operaattorin tarjoamaan liittymäpakettiin.

Olemme kertoneet Wal-Martin ja Applen nyt alkavasta iPhone-yhteistyöstä jo aiemminkin. Alun perin huhuttiin, että Wal-Marteissa olisi tullut myyntiin myös edullisempi neljän gigatavun muistilla varustettu versio iPhone 3G:stä, mutta nämä tiedot osoittautuivat vääriksi.

Kommentit (6)

asd (vahvistamaton)

4

kyllä ainaskin itseäni kiinnostaisi jos suomen euromarketeissa ruettaisiin myymään puhelimia.

Vastaa
Valtteri (vahvistamaton)

5

Oiskohan siinä järkeä jos pyytäis kamua tuolla ostamaan itelle tollasen ja postittamaan suomeen. Siinä on varmaan jonkin sortin sim-lukitus mutta onhan noita ennenkin pystynyt jossain purkamaan. Eli ottais sen at&t-liittymän mutta ei vaan käyttäis. Ellei siinä sitten oo älyttömät kuukausimaksut. Kuitenkin täällä maksavat iPhonet reilusti enemmän että vähän jopa houkuttelis..

Vastaa
Jonathan (vahvistamaton)

6

Itse en oikein näe mitä järkeä on maksaa AT&T:lle kymmeniä dollareita (ilmeisesti vähintään $60 (tänään noin 46,7e) kuussa kahden vuoden ajan siitä ilosta että saa puhelimen 240e (tai 275e, jos onnistuu välttämään ALV:n) halvemmalla ja joutuu kikkailemaan jailbreakin ja operaattorilukituksen kanssa.

Mikäköhän liittymä on niin halpa että tuo oikeasti kannattaisi verrattuna Soneran hintoihin? Voihan joku olla, kannattaa laskea.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja