Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

iPhonen selainmarkkinaosuus pomppasi 36 % jouluviikolla

3
Markus Lehtiniitty

iPhonen selainmarkkinaosuus pomppasi 36 % jouluviikolla
NetApplications-tutkimusyhtiön mukaan Applen iPhonen selainmarkkinaosuus nousi 36 % jouluviikolla verrattuna edelliseen viikkoon.

iPhonen osuus NetApplicationsin mittauksen mukaan selatuista sivuista oli 27. joulukuuta päättyneellä viikolla 0,57 prosenttia, kun aiemmalla viikolla osuus oli 0,42 prosenttia. Kysymyksessä ovat osuudet kaikesta NetApplicationsin mittaamasta verkkoliikenteestä. Applen osuus nousi siis 35,7 prosenttia yhden viikon aikana. Marraskuussa iPhonen osuus oli keskimäärin 0,37 prosenttia, johon verrattuna jouluviikon lukema tarkoittaa yli 50 prosentin kasvua.
Tätä voidaan pitää yhtenä heikkona signaalina Applen loistavasti sujuneesta iPhone-joulumyynnistä.

Myös Applen App Storessa nähtiin joulun aikoihin suuria myyntilukuja. Tästä on kertonut muun muassa äärimmäisen suositun iFart Mobile -sovelluksen kehittänyt Joel Comm.

Apple ei ole toistaiseksi kommentoinut tuoreita iPhone-myyntilukujaan. Applen keynote-esityksen Macworld-messuilla 5. tammikuuta pitävältä Applen tuotemarkkinoinnin johtajalta Phil Schilleriltä odotetaankin ainakin joitain tietoja iPhonen joulun myyntimenestyksestä.

Vuoden 2008 kolmannella vuosineljänneksellä Apple ilmoitti olleensa jo maailman kolmanneksi suurin matkapuhelinvalmistaja myynnin arvolla mitattuna.

Kommentit (3)

tommi (vahvistamaton)

2

kun katsoo tuota iphonen selaimen käyttöä niin se piikittää aina viikonloppuina ja juhlapäivinä. eli oliko oikeasti kyse sittenkin heikosta signaalista siitä että jouluna oli runsaasti vapaapäiviä?

apple muuten ilmoittaa puhelinmyyntinsä arvoksi kolmannella neljänneksellä reilut 800m paikallista leikkirahaa, riittääkö tuo tosiaan kolmanneksi suurimmaksi?

Vastaa
jussi (vahvistamaton)

3

Piikittääkö muiden mobiililaitteiden käyttö samalla tavalla, miksi?

Apple ilmoittaa iphone ja appletv myynnin käyttäen ns. Subscription kirjanpitoa, eli myynti jaetaan kahden vuoden ajalle. Vertailukelpoinen myynti näkynee paremmin niissä non-gaap luvuissa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja