Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony Ericssonin tulevaisuudesta lisätietoja

6
Markus Lehtiniitty

Sony Ericssonin tulevaisuudesta lisätietoja
Sony Ericssonin tulevista puhelinmalleista on saatu jälleen hieman lisätietoja.

Jo pitkään huhutusta Kate-kehitysnimellisestä C510-mallista on vuotanut julkisuuteen muutamia uusia kuvia. Kuvat julkisuuteen on tuonut ruotsalainen DailyMobile.se, jonka sivuilla voi tutustua uusiin kuviin. Uusissa kuvissa esiintyy hopeanvärinen C510 ja myös käyttöliittymän ilmeestä saadaan pientä osviittaa. C510:n kameran Cyber-shot-käyttöliittymä edustaa 2.0-sukupolvea.
C510:n ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa 3,2 megapikselin kamera automaattitarkennuksella ja kuvausvalolla, 2,2 tuuman näyttö, 160 megatavun sisäinen muisti ja Memory Stick Micro -muistikorttipaikka sekä kiihtyvyysanturi. Cyber-shot-kamerapuhelimille tyypillisesti C510:n kamera tunnistaa kasvot, sisältää hymylaukaisimen, Photo fix -toiminnon sekä muun muassa YouTube-tuen. C510:n julkistus tapahtunee Mobile World Congress -tapahtumassa helmikuussa, jonka jälkeen se tulee välittömästi markkinoille.

Olemme aiemmin kertoneet myös Hikaru-kehitysnimellisestä puhelimesta, mutta aiemmista tiedoista poiketen Hikaru ei kuitenkaan olisikaan varustettu kosketusnäytöllä. Sen sijaan tiedot kahdeksan megapikselin kamerasta ja kahdeksan gigatavun sisäisestä muistista pitäisivät paikkaansa. Hikarun julkistuksen odotetaan tapahtuvan vuoden 2009 toisen vuosineljänneksen loppupuolella.

Hikaru olisi uusien tietojen mukaan liukukansirakenteinen Walkman-musiikkipuhelin ja siinä olisi 2,6 tuuman näyttö, Walkman 4.0 -musiikkisoitin, 3,5 mm:n standardi kuulokeliitäntä, stereokaiuttimet sekä erilliset musiikkinäppäimet. Uusista Hikaru-tiedoista kertoi luotettavana lähteenä tunnettu SEMC Blog.

Samainen SEMC Blog kertoo myös Sony Ericssonin laajemmista suunnitelmista vuodelle 2009. Näihin kuuluu muun muassa Cyber-shot-malliston kasvattaminen: jatkossa Cyber-shot-mallisto käsittää uudenlaisia rakenteita, kosketusnäyttömalleja ja myös 12 megapikselin kamerat ja optinen zoom ovat tulossa. Lisäksi monet Sony Ericssonin mallit saavat vähemmän yllättäen seuraajansa, mutta toisaalta Sony Ericsson on myös lopettanut monien mallien kehittämisen ja peruuttanut niiden markkinoilletulon. Aiemmin olemme kertoneet Sony Ericssonin toimitusjohtajan Dick Komiyaman kertoneen Sony Ericssonin pienentävän tuoteportfoliotaan 20 prosentilla vuoden 2009 aikana.

Kommentit (6)

Whiitzer (vahvistamaton)

1

Näyttää kyllä hyvältä, koska olen odotellut SE:ltä mallia, joka korvaisi 2½v käytössä olleen K610i:n..

Täytynee odotella hintatietoja ja lisätietoja ominaisuuksista, mutta tällähetkellä näyttää todella lupaavalta. Kyseisen puhelimen näppäimet vaikuttavat niin samanlaisilta, kun K610i:ssä jotka ovat todella loistavat :).
http://www.mymemory.co.uk/images/memory-.../1205160977.jpg

Vastaa
Aleksi (vahvistamaton)

2

Vois kyllä Sony Ericsson laittaa kaikkiin näihin Cyber-Shot puhelimiin jonku 5 megapikselin kameran.

Vastaa
Aleksi (vahvistamaton)

3

Vois kyllä Sony Ericsson laittaa kaikkiin näihin Cyber-Shot puhelimiin jonku 5 megapikselin kameran.

Vastaa
Jere Hakala (vahvistamaton)

4

Melko naurettavaa maksaa kamerapuhelimesta hyvän dSLR:n hinnan :/.

Vastaa
Ville (vahvistamaton)

5

Ihan nättihän tuo on, mutta mutta... same shit, new ashole

Vastaa
Kli7 (vahvistamaton)

6

Vois nyt eka nää puhelinvalmistajat parantaa kameroidensa laatua kun vaan nostaa sitä resoa ohjelmallisesti... Muuten ihan hyvä yritys tuo 12megapixelia, hei haloo! Edes mun uudessa Canonin järkkärissä ei oo nii paljon nii miksi puhelin muka kykenis sellaseen? Ja koittais vaik lisätät IS:n puhelimiin ja sitten just niitä kennokokoja kasvattaa, yms... Muutenkin Sonyericssonilla puutteita puhelimissa: Walkmanneista kaikista puuttuu notmi 3.5mm plugi että hei haloo!? jos tehään musiikkipuhelin niin miksi siitä puuttuu normaalit liitännät!!? Ja käyttiksetkin jäävät muista jälkeen.... Että vois keskittyä siihen laatuun ei määrään! Ostaisin SE:n heti kun tulis walkman malli normaalilla 3.5plugilla ja 3.5mpx AF kameralla, kun nyt ne ovat unohtaneet jo sen AF:nkin kaikista uusista malleista!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja