Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google pyytää ideoita kehittääkseen mobiilipalvelujaan

5
Markus Lehtiniitty

Google pyytää ideoita kehittääkseen mobiilipalvelujaan
Google pyytää käyttäjiltä ideoita kehittääkseen mobiilipalvelujaan. Google kysyy käyttäjien mielipidettä Google Product Ideas -palvelun kautta, jossa toistaiseksi pyydetään vasta mobiilipalveluihin liittyviä ideoita.

Palvelussa voi ehdottaa omia ideoita täysin uusista palveluista sekä parannuksista tai lisäominaisuuksista Googlen nykyisiin moniin mobiilisovelluksiin. Kaikki palveluun lähetetyt ideat ovat muiden käyttäjien nähtävillä ja niistä voi antaa oman mielipiteensä. Käyttäjien mielipiteiden perusteella eri ideat järjestetään suosionsa mukaiseen järjestykseen.
Googlen mukaan se ottaa palvelun kautta tulleet käyttäjien ideat ja mielipiteet huomioon kehittäessään tulevaisuudessa mobiilipalvelujaan. Juttumme kirjoitushetkeen mennessä palvelun kautta oli ehdotettu jo yli 1500 ideaa, joille oli annettu yhteensä yli 85000 ääntä.

Monet palvelussa ehdotetuista ideoista ovat varsin yksinkertaisia ja osa hyvinkin hyödyllisiä. Esimerkiksi juttumme kuvassa näkyy ideaehdotus mahdollisuudesta ladata Google Maps -karttaohjelman kartat halutessa ennakkoon tietokoneen kautta eikä jatkuvasti puhelinverkon yli.

Omien ideoiden lisääminen ja muiden ideoiden äänestäminen vaativat sisäänkirjautumisen Google-tilillä. Muiden lisäämiä ideoita voi kuitenkin tutkia myös ilman rekisteröitymistä ja sisäänkirjautumista.

Google: Product Ideas for Google Mobile

Kommentit (5)

Joo (vahvistamaton)

1

Kannattaa kehittää mahdollisimman paljon että palveluistanne on jatkossa hyötyä...

Mutta alkaa tuo nykyinen yhtiönne arveluttamaan? Alkaa muistuttamaan yhtä M kirjaimella alkavaa yritystä....

Vastaa
Jartsuli (vahvistamaton)

2

"Alkaa muistuttamaan yhtä M kirjaimella alkavaa yritystä"

.. En kyllä vertaisi googlea mikkikseen, mikkis ei ole koskaan antanut mitään käyttökelvollista sovellusta ilmaiseksi käyttöön ja toistaiseksi googlelta ei ole tullut vielä ulos kuluttajalle suunnattuja palveluita joista pitäisi maksaa. Esim google-docs & picasa ovat semmoisia mistä helposti joutuisi M:n tekemänä maksamaan.

Google on +++ ja M$ ---

Vastaa
Joo (vahvistamaton)

3

Hmm. näyttää kuitenkin pahasti siltä että Google tosiaan ottaa käyttöön MS tavat. Viitteet ilmassa... kohta maksaa.

Vastaa
Nokialla sama homma (vahvistamaton)

4

Nokia Developer sivuilla on sama meno, pyydetään tuote ja palveluideoita. Kaikki oikeudet niihin jää niille. Ei todellakaan kannata antaa ensimmäistäkään. Kuvastaa firman ankeaa osaamistasoa!

Vastaa
Jartsuli (vahvistamaton)

5

Ai siis että kun firma haluaa tehdä juuri sellaista palvelua kuin loppukäyttäjä haluaa niin se on huono?.. Ja tässä tapauksessa kun kuluttajan viestintä firmalle on noinkin simppeliksi hiottu (linkki jutussa) niin sekin on tietty teidän mielestä huono?

.. Ja sitten narisette kun ei ole toimivia sovelluksia/palveluita tarjolla juuri SUN tarpeisiin *huoh*

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja