Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG myynyt yli 5 miljoonaa Viewty-kosketusnäyttöpuhelinta

5
Markus Lehtiniitty

LG myynyt yli 5 miljoonaa Viewty-kosketusnäyttöpuhelinta
LG on myynyt yli viisi miljoonaa KU990 Viewty -kosketusnäyttöpuhelinta, kertoo korealainen The Korea Times -sanomalehti verkkosivuillaan.

Viidestä miljoonasta myydystä Viewty-puhelimesta 350 000 on myyty LG:n kotimarkkinoilla Etelä-Koreassa ja 4,65 miljoonaa kappaletta muualla. LG:n edustajat kiittelevät erityisesti myyntiä Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Viidestä miljoonasta myydystä Viewtystä 2,65 miljoonaa onkin myyty Euroopan markkinoilla.

KU990 Viewty -malli tuli markkinoille vuoden 2007 lokakuussa, joten viiden miljoonan rajapyykki ylittyi 14 kuukaudessa.

Viewtyn tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat kolmen tuuman kosketusnäyttö, viiden megapikselin kamera automaattitarkennuksella sekä xenon-salamalla, musiikkisoitin, microSD-muistikorttipaikka, internet-selain sekä 3G- ja HSDPA-yhteydet.


Suomen markkinoilla Viewtyllä on nykyään hintaa noin 300 euroa. Viewty liikkuu nykyään siis puhelinten keskihintaluokassa. Jatkossa LG:n suunnitelmissa on kuitenkin Korea Timesin mukaan panostaa erityisesti halpapuhelimiin ja kehittyville markkinoille, joilla Nokialla on nykyisin erittäin vahva asema. Lisäksi LG aikoo esitellä tämän vuoden aikana uuden keskihintaluokan lippulaivamallin, jonka tämän vuoden myyntitavoitteen LG on asettanut yli 10 miljoonaan puhelimeen.

LG on maailman neljänneksi suurin puhelinvalmistaja ja vuoden 2008 kolmannella neljänneksellä se toimitti yhteensä 23 miljoonaa puhelinta Viewty- ja Secret-puhelinten vahvan menestyksen siivittämänä.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

Anonyymi käyttäjä
Oklol (vahvistamaton)

2

apple myi iPhone 3g:tä miljoona kpl yhden viikonlopun aikana, tämä ei ole mitään

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Oklol (vahvistamaton)

3

apple myi iPhone 3g:tä miljoona kpl yhden viikonlopun aikana, tämä ei ole mitään

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja