Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Motorolalta uusia puhelimia - mukana kosketusnäyttö- ja ympäristömallit

5
Markus Lehtiniitty

Motorolalta uusia puhelimia - mukana kosketusnäyttö- ja ympäristömallit
Motorola on julkistanut CES-messujen alla kolme uutta puhelinta. Näistä yksi tosin tulee saataville vain Yhdysvalloissa AT&T-operaattorin kautta.

Motorola julkisti tänään MOTOSURF A3100:n, MOTO W233 Renew:n sekä Tundra VA76r:n, joka on suunnattu vain AT&T-operaattorille.
MOTOSURF A3100 on kosketusnäytöllä ja Microsoftin Windows Mobile -käyttöjärjestelmällä varustettu älypuhelin. Aiemmin se on tunnettu kehitysnimellä Attila. A3100:ssa ei ole fyysistä näppäimistöä, joten se pohjautuu kokonaan kosketusnäyttökäyttöön.

Motorola kertoo A3100:n olevan täydellinen laite sekä työ- että yksityiselämän kanssakäymiseen. A3100:n TFT-kosketusnäyttö on kooltaan 2,8 tuumaa ja tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat 3G-, HSDPA-, Bluetooth- ja WLAN-yhteydet, GPS-paikannus, kolmen megapikselin kamera automaattitarkennuksella, toinen kamera videopuheluja varten, microSD-muistikorttipaikka, ns. trackball-ohjain sekä Facebook-integrointi.

A3100:ssa käytetään Windows Mobilen Professional 6.1 -versiota, jota Motorola on muokannut enemmän omiin tarpeisiinsa sopivaksi. MOTOSURF A3100 on tulossa markkinoille vielä vuoden 2009 ensimmäisen neljänneksen (tammi-maaliskuu) aikana monilla, aluksi enimmäkseen Aasian alueen markkinoilla, mutta hinnasta ei ole toistaiseksi lainkaan virallista arviota.

MOTO W233 Renew:n kuoret ovat puolestaan valmistettu kierrätetyistä vesipulloista saadusta muovista ja myyntipakkaus kierrätetystä paperista. Motorola kertoo W233 Renew:n olevan "maailman ensimmäinen hiilidioksidineutraali puhelin": Motorola korvaa puhelimesta aiheutuvan energiankulutuksen tukemalla uusiutuvien energialähteiden kehitysohjelmia.

Ominaisuuksien osalta W233 Renew on melko vaatimaton. Kyseessä on kaksitaajuus-GSM-puhelin, joka tukee GPRS- ja EDGE-datayhteyksiä sekä sisältää microSD-muistikorttipaikan ja perustason viestitoiminnallisuudet. W233 Renew tulee aluksi saataville vain Yhdysvalloissa T-Mobile-operaattorin kautta, mutta myöhemmin sen saatavuuden kerrotaan laajenevan käsittämään myös muita markkinoita.

Motorolan kolmas uutuus MOTOSURF A3100:n ja W233 Renew:n ohella, simpukkamallinen Tundra VA76r, tulee saataville vain Yhdysvalloissa AT&T-operaattorin kautta. Tundra VA76r on nimensä mukaisesti kovia olosuhteita kestämään tehty puhelin. Sen luvataan kestävän tavallista paremmin niin pölyä, pudottamista, tärinää, kosteutta, sadetta kuin poikkeavia lämpötilojakin. Lisäksi Tundra tukee AT&T:n PTT-teknologiaa (pikapuhe).

Motorolan lehdistötiedote MOTOSURF A3100:sta sekä MOTO W233 Renew:stä

Motorolan lehdistötiedote Tundra VA76r:stä

Kommentit (5)

jaahas (vahvistamaton)

4

Jaahas.. Motorola taas yrittää epätoivoisia..

1) Julkaistut puhelimet ovat juuri sitä mitä nykyään pitää olla jokaisella valmistajalla: kosketusnäyttöpuhelin ja ympäristöystävällinen vihreä puhelin missä ainoa vihreä asia on sen kuoren väri.

2) Taas olitte myöhässä

3) Noihan on rumia ku rullatuolit

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja