Kogan Agorasta kunnon kuvia julkisuuteen

7
Markus Lehtiniitty

Kogan Agorasta kunnon kuvia julkisuuteen
Koganin tulevasta, Googlen Android-alustalla varustetusta, Agora-puhelimesta on saatu ensimmäiset kunnon kuvat sekä video julkisuuteen.

Aiemmin Agorasta on ollut esillä vain valmistajan tietokonemallinnettuja kuvia ja Koganin jo julkistettua Agoran, päivitettiin sivuille uudet kuvat, joissa Agoran ulkoasu oli muuttunut melko radikaalistikin. Uusissa kuvissa Agora on tuon edellä mainitun muutoksen jälkeisessä asussaan, jollaisena se myös markkinoille lopulta saapuu.

Kogan on pieni australialainen yhtiö ja sen Agora-puhelin oli aikoinaan kaikkien aikojen toinen julkistettu Android-alustalla varustettu puhelin. Agora tulee markkinoille kahtena versiona: Agora ja Agora Pro. Pron erikoisominaisuuksiin kuuluvat kamera, GPS-paikannus sekä WLAN-yhteys. Yhteisiä ominaisuuksia molemmille malleille ovat muun muassa QWERTY-täysnäppäimistö, 2,5 tuuman kosketusnäyttö, internetselain, sähköposti, musiikkisoitin, 3G-, HSDPA- ja Bluetooth-yhteydet sekä microSD-muistikorttipaikka.



Erittäin mielenkiintoisia Agorasta sekä Agora Prosta tekevät kuitenkin niiden hinnat. Koganin omassa verkkokaupassa perus-Agora maksaa 299 Australian dollaria eli noin 159 euroa ja Agora Pro 399 dollaria eli noin 212 euroa, joten molemmat ovat ominaisuuksiinsa nähden erittäinkin edullisia. Toki Koganin omasta verkkokaupasta Australiasta Suomeen tilattessa edellä mainittujen hintojen lisäksi joutuu maksamaan myös toimituskulut.

Koganin odotetaan esittelevän Agora-puhelimiaan tällä viikolla CES-messuilla Yhdysvalloissa. Uudet Agora-kuvat julkisuuteen toi Australian Gizmodo, jonka sivuilta löytyy jutussamme esillä olevien lisäksi vielä muutama uusi kuva lisää.



Uusien kuvien lisäksi julkisuuteen on ilmestynyt myös video, jolla Agoraa esitellään:



Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 94 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Samsung Galaxy S23 Ultra – hinta laskenut -28%

Samsung Galaxy S23 Ultra
777 € CDON
1087 € RDE.FI
1149 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1086 €

Kommentit (7)

Anonyymi käyttäjä
hra.HUU (vahvistamaton)

1

Näytössä "kivat" kehykset... Muutenkin aika kaamean näköinen kapula, ainakin minun mielestäni.. Hinta on kyllä ominaisuuksiin nähden oikein edullinen, peukut sille.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
hra.HUU (vahvistamaton)

3

Näytössä "kivat" kehykset... Muutenkin aika kaamean näköinen kapula, ainakin minun mielestäni.. Hinta on kyllä ominaisuuksiin nähden oikein edullinen, peukut sille.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
m.lkku (vahvistamaton)

4

jossain näin noi kehykset mustanakin.kunhan muut valmistajat saa polkastua kunnolla käyntiin ton homman on varmaan miljoona erinlaista mallia.jokaiselle jotakin.byebye symbian.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
tuiske (vahvistamaton)

5

Vaan johan on luurilla paksuutta! Hirvee tiiliskivi. Kun ton laittaa housujen taskuun niin varmasti housut putoo. En ottais tollasta kyllä ittelee. Noin kehyksetkin on niin rumat, että ei kiitos.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Questo (vahvistamaton)

6

Menee kyllä ostos kärryyn. mulla mahtuu psp:ki taskuu ni toi menee kevyesti ;D
Muutenki hintansa väärti.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.