Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kogan Agorasta kunnon kuvia julkisuuteen

7
Markus Lehtiniitty

Kogan Agorasta kunnon kuvia julkisuuteen
Koganin tulevasta, Googlen Android-alustalla varustetusta, Agora-puhelimesta on saatu ensimmäiset kunnon kuvat sekä video julkisuuteen.

Aiemmin Agorasta on ollut esillä vain valmistajan tietokonemallinnettuja kuvia ja Koganin jo julkistettua Agoran, päivitettiin sivuille uudet kuvat, joissa Agoran ulkoasu oli muuttunut melko radikaalistikin. Uusissa kuvissa Agora on tuon edellä mainitun muutoksen jälkeisessä asussaan, jollaisena se myös markkinoille lopulta saapuu.
Kogan on pieni australialainen yhtiö ja sen Agora-puhelin oli aikoinaan kaikkien aikojen toinen julkistettu Android-alustalla varustettu puhelin. Agora tulee markkinoille kahtena versiona: Agora ja Agora Pro. Pron erikoisominaisuuksiin kuuluvat kamera, GPS-paikannus sekä WLAN-yhteys. Yhteisiä ominaisuuksia molemmille malleille ovat muun muassa QWERTY-täysnäppäimistö, 2,5 tuuman kosketusnäyttö, internetselain, sähköposti, musiikkisoitin, 3G-, HSDPA- ja Bluetooth-yhteydet sekä microSD-muistikorttipaikka.

Erittäin mielenkiintoisia Agorasta sekä Agora Prosta tekevät kuitenkin niiden hinnat. Koganin omassa verkkokaupassa perus-Agora maksaa 299 Australian dollaria eli noin 159 euroa ja Agora Pro 399 dollaria eli noin 212 euroa, joten molemmat ovat ominaisuuksiinsa nähden erittäinkin edullisia. Toki Koganin omasta verkkokaupasta Australiasta Suomeen tilattessa edellä mainittujen hintojen lisäksi joutuu maksamaan myös toimituskulut.

Koganin odotetaan esittelevän Agora-puhelimiaan tällä viikolla CES-messuilla Yhdysvalloissa. Uudet Agora-kuvat julkisuuteen toi Australian Gizmodo, jonka sivuilta löytyy jutussamme esillä olevien lisäksi vielä muutama uusi kuva lisää.Uusien kuvien lisäksi julkisuuteen on ilmestynyt myös video, jolla Agoraa esitellään:

Kommentit (7)

hra.HUU (vahvistamaton)

1

Näytössä "kivat" kehykset... Muutenkin aika kaamean näköinen kapula, ainakin minun mielestäni.. Hinta on kyllä ominaisuuksiin nähden oikein edullinen, peukut sille.

Vastaa
hra.HUU (vahvistamaton)

3

Näytössä "kivat" kehykset... Muutenkin aika kaamean näköinen kapula, ainakin minun mielestäni.. Hinta on kyllä ominaisuuksiin nähden oikein edullinen, peukut sille.

Vastaa
m.lkku (vahvistamaton)

4

jossain näin noi kehykset mustanakin.kunhan muut valmistajat saa polkastua kunnolla käyntiin ton homman on varmaan miljoona erinlaista mallia.jokaiselle jotakin.byebye symbian.

Vastaa
tuiske (vahvistamaton)

5

Vaan johan on luurilla paksuutta! Hirvee tiiliskivi. Kun ton laittaa housujen taskuun niin varmasti housut putoo. En ottais tollasta kyllä ittelee. Noin kehyksetkin on niin rumat, että ei kiitos.

Vastaa
Questo (vahvistamaton)

6

Menee kyllä ostos kärryyn. mulla mahtuu psp:ki taskuu ni toi menee kevyesti ;D
Muutenki hintansa väärti.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja