Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG poistaa taustamelun puheluista ja tuo rannekellopuhelimen 2009

1
Markus Lehtiniitty

LG poistaa taustamelun puheluista ja tuo rannekellopuhelimen 2009
LG on tänään esitellyt CES-messuilla Yhdysvalloissa uutta GD910-kellopuhelintaan, josta olemme kertoneet jo aiemminkin.

LG ilmoitti nyt GD910:n tulevan tuotantoon vuoden 2009 aikana. GD910:n ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa videopuhelut, kaiutinpuhelintoiminto, äänikomennot, musiikkisoitin, 1,43 tuuman kosketusnäyttö sekä Bluetooth-yhteys. LG:n kellopuhelimessa on kolme fyysistä näppäintä. GD910 on 3G-puhelin ja tukee myös nopeita HSDPA-datayhteyksiä.
LG on tuomassa rannekellopuhelinta markkinoille ensimmäisenä suurista puhelinvalmistajista.

GD910-rannekellopuhelimella on painoa 84 grammaa ja sen luvataan olevan myös vedenkestävä. Puheaikaa kellopuhelimelle luvataan kaksi tuntia. GD910:n tarkempaa myyntiintuloaikataulua tai hintaa LG ei toistaiseksi kertonut.

GD910-rannekellopuhelimen lisäksi LG kertoi CES-messuilla myös uudesta taustamelua puheluista vähentävästä tekniikasta (englanniksi "noise cancellation"). LG:n tekniikka poistaa taustamelua toisen mikrofonin sekä ohjelmiston yhteistyönä. LG:n mukaan se on tuomassa edellä mainitun tekniikan vuoden 2009 toisella puoliskolla laajasti tarjolle puhelinmallistossaan.

Kyseessä ei kuitenkaan ole täysin uusi tekniikka. Muut valmistajat ovat jo aiemmin hyödyntäneet idealtaan vastaavaa tekniikkaa joissakin malleissa, mutta LG on nyt tuomassa tekniikkaa laajemmin osaksi puhelimiansa.

Alta löytyy video, jossa uutta taustamelun poistotekniikkaa esitellään LG:n lehdistötilaisuudessa:

Kommentit (1)

Makko (vahvistamaton)

1

Kertokaa uudesta SDXC muistikortti standartista... 2 teraa jumalauta. Ainiin Rannekellohupelimet on muuten sitä itseään.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja