Nokia.mobiin suuri päivitys

2
Markus Lehtiniitty

Nokia.mobiin suuri päivitys
Nokia on päivittänyt merkittävästi mobiililaitteillensa suunnattua Nokia.mobi-sivustoa. Täysin uutena osiona sivustolle on tuotu Here & Now, jonka kautta tarjolla on suuri määrä yhteistyökumppaneiden sisältöä. Nokia kertoo Nokia.mobin löytyvän kirjanmerkkinä jokaisesta uuden Nokia-laitteen selaimesta.

Nokian mukaan Here & Now on suunnattu on 18-35-vuotiaille ja sen kautta voi kuunnella musiikkia (Listen), ladata sovelluksia (Grab), lukea uutisia (Know) ja julkkisjuoruja (Buzz), kulkea eri mobiilipalveluihin (Browse) sekä tutustua Nokian muihin palveluihin sekä puhelimiin (Discover). Here & Now välittää muun muassa Reutersin sekä Rollingstone.comin laatimaa sisältöä.

Nokia kertoo Here & Now:n olevan osa sen Nokia Media Network -mainosverkkoa. "Here & Now rohkaisee käyttäjiä palaamaan useammin ja käyttämään lisää aikaa Nokia.mobissa, mikä on loistava uutinen kasvavalle määrälle mainostajia, jotka ovat käyttäneet Nokia.mobia mobiilimainontakampanjoidensa lähtöalustana", Nokian Interactive Advertising -yksikön johtaja Tom Henriksson sanoi Nokian tiedotteessa.



Myös Nokia.mobin etusivua on päivitetty. Aiemmin sivusto ei ole sisältänyt lähes tulkoon mitään järkevää sisältöä, mutta nyt Nokia.mobi toimii näppäränä oikotienä moneen eri kohteeseen. Nokia.mobi-palveluun pääsee Nokia-puhelimella joko selaimesta löytyvän kirjanmerkin kautta tai kirjoittamalla selaimeen osoitteen nokia.mobi.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 94 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Samsung Galaxy S23 Ultra – hinta laskenut -28%

Samsung Galaxy S23 Ultra
777 € CDON
1087 € RDE.FI
1149 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1086 €

Kommentit (2)

Anonyymi käyttäjä
Kielitaitoinen, mutta Suomalainen (vahvistamaton)

1

Mikähän noilla Nokian hemmoilla on, kun eivät osa Suomea ollenkaan? Ei kaikki varmaankaan haluaisi käyttää palveluja Enklanniksi, vaikka sitä osaisivatkin! Onhan Nomia sentää vielä (osittain) suomalainen yritys..

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.