Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Pharos Traveler 137 - mielenkiintoinen Windows-älypuhelin

5
Markus Lehtiniitty

Pharos Traveler 137 - mielenkiintoinen Windows-älypuhelin
Melko tuntematon Pharos on julkistanut CES-messuilla Yhdysvalloissa uuden Microsoftin Windows Mobile -käyttöjärjestelmällä varustetun Traveler 137 -älypuhelimen. Puhelin palkittiin myös saman tien CES-messut järjestävän CEA:n Innovations-palkinnolla.

Uutuus käyttää Windows Mobilen 6.1 Professional -versiota ja Qualcommin MSM7201A-prosessoria 528 megahertsin kellotaajuudella. Traveler 137 tukee neljää GSM-taajuutta sekä kolmea 3G-taajuutta (1700/1900/2100 MHz). GSM-verkoissa tuki löytyy GPRS- ja EDGE-datayhteyksille ja 3G-verkoissa sekä latauksia nopeuttavalle HSDPA:lle että lähettämistä nopeuttavalle HSUPA:lle.
Yksi ominaisuus, joka tekee Traveler 137:stä mielenkiintoisen, on sen näyttö. Kosketusnäyttö on kooltaan 3,5 tuumaa ja sen tarkkuus on korkea 800x480 pikseliä. Tosin esimerkiksi Sony Ericssonin XPERIA X1:ssä on jo aiemmin nähty vastaavan tarkkuuksinen näyttö.

Vakuuttavan näytön ohella Pharoksen uutuuden ominaisuuksiin kuuluvat kolmen megapikselin kamera, toinen kamera videopuheluja varten, GPS-paikannus, FM-radio, Bluetooth- ja WLAN-yhteydet sekä microSD-muistikorttipaikka. RAM-muistia Traveler 137:ssä on 256 megatavua ja ROM-muistia 512 megatavua.

Pharoksen Traveler 137:n odotetaan saapuvan markkinoille vuoden 2009 ensimmäisen vuosineljänneksen loppupuolella Yhdysvaltain markkinoilla 599,95 dollarin hintaan.

Traveler 137:n mukana tulee laaja Pharos Smart Navigator - navigointisovellus ja Yhdysvaltain kartat kuuluvat myyntihintaan. Sen sijaan esimerkiksi Länsi- ja Itä-Euroopan sekä Kanadan kartoista joutuu maksamaan erikseen tilattavina. Näiden karttojen hinnat määräytyvät tilauksen pituuden mukaan Nokian karttaohjelman tyyliin.

Lisää tietoa Pharos Traveler 137:stä löytyy muun muassa CNET:n sivuilta
Pharoksen Traveler 137 -lehdistötiedote

Kommentit (5)

Makko (vahvistamaton)

1

Eipä ole ihmeellinen, ja eipä ole pojilla ja tytöillä näyttää edes oikeata valokuvaakaan.

Vastaa
hra.HUU (vahvistamaton)

2

On hupaisaa huomata kuinka kosketusnäyttö tuhoaa hiljalleen puhelinten yksilöllisen muotoilun. Ainakin itselläni on nykyään vaikeuksia erottaa kovin suuria eroja eroja mallien välillä.

Iphone oli aikaansa edellä ja sai selkeän "varaslähdön" Kosketus genren saralla, onkin mielenkiintoista nähdä että kuinka valmistajat tulevaisuudessa erottuvat toisistaan näiden kosketus-sienten syys-sateella.

Nokian "uusi" patentti onkin mielenkiintoinen, vaikka aluksi sen idea tuntui vähintäänkin oudolta.

Vastaa
hra.HUU (vahvistamaton)

3

On hupaisaa huomata kuinka kosketusnäyttö tuhoaa hiljalleen puhelinten yksilöllisen muotoilun. Ainakin itselläni on nykyään vaikeuksia erottaa kovin suuria eroja eroja mallien välillä.

Iphone oli aikaansa edellä ja sai selkeän "varaslähdön" Kosketus genren saralla, onkin mielenkiintoista nähdä että kuinka valmistajat tulevaisuudessa erottuvat toisistaan näiden kosketus-sienten syys-sateella.

Nokian "uusi" patentti onkin mielenkiintoinen, vaikka aluksi sen idea tuntui vähintäänkin oudolta.

Vastaa
Diaz (vahvistamaton)

4

Ja tosin mm. Toshiba Portege G900:ssa on myös nähty vastaava näyttö.

Miksi ihmiset luulevat että X1 on ensimmäinen?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja