Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Verkkokauppa vuoti HTC:n Ioliten julkisuuteen

3
Markus Lehtiniitty

Verkkokauppa vuoti HTC:n Ioliten julkisuuteen
Expansys-verkkokauppa on vuotanut HTC:n Iolite-kehitysnimen tuntevan tulevan puhelinmallin julkisuuteen. Expansysin sivuilla on vielä julkaisemattomasta Iolitestä esillä kattavat tekniset tiedot sekä juttumme kuvanakin oleva pikkuruinen kuva puhelimesta. Iolite ei tule jäämään puhelimen lopulliseksi myyntinimeksi, vaan se tullee saamaan jonkin Touch-alkuisen nimen HTC:n tyylin mukaisesti.

Ioliten käyttöjärjestelmä on Expansysin puhelimesta kertomien tietojen mukaan Microsoftin Windows Mobile 6.1 Professional, jota HTC on piristänyt omalla TouchFLO 3D -käyttöliittymällään. HTC Ioliten tärkeimpiin ominaisuuksiin kerrotan kuuluvan 3,2 megapikselin kameran, GPS-paikannuksen sekä microSD-muistikorttipaikan.
Ioliten kosketusnäyttö on kooltaan 2,8 tuumaa ja Expansysin mukaan sen tarkkuus on QWVGA eli 240x400 pikseliä. Ioliten kerrotaan perustuvan Qualcommin MSM7225-prosessorille, joka pyörii 528 megahertsin nopeudella, ja sisältävän 512 megatavua ROM- ja 288 megatavua RAM-muistia. Iolite on nelitaajuus-GSM- ja kaksitaajuus-3G-puhelin ja se tukee niin GPRS-, EDGE-, HSDPA- kuin myös HSUPA-datayhteyksiä. Lähiyhteyksien puolella Iolite tukee Bluetoothia stereotuella sekä WLAN:ia.

Expansys ei kerro Iolitelle toistaiseksi hintaa, mutta sivujen mukaan se on jo ennakkotilattavissa. Kuitenkaan myöskään myyntiintuloaikataulua ei toistaiseksi ole tiedossa. HTC julkistanee Ioliten helmikuussa Mobile World Congress -tapahtuman yhteydessä. Julkistus tällä viikolla CES-messuilla Yhdysvalloissa ei ole todennäköistä sillä Iolite tukee Euroopan 3G-taajuuksia.

Kommentit (3)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja