Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC:ltä tulossa 10 uutta puhelinta tänä vuonna

Markus Lehtiniitty

HTC:ltä tulossa 10 uutta puhelinta tänä vuonna
Taiwanilaiselta HTC:ltä odotetaan vuoden 2009 aikana markkinoille 10 täysin uutta puhelinmallia. Asiasta kertoo DigiTimes, jonka lähteiden mukaan HTC tulee tämän vuoden aikana käyttämään uusissa puhelimissa sekä Microsoftin Windows Mobile -alustaa että Googlen Android-alustaa. Toistaiseksi ei kuitenkaan ole tietoa siitä, missä suhteessa HTC:n tuleva mallivalikoima jakautuu Android- ja Windows Mobile -laitteisiin.

HTC on jo pitkään ollut Windows Mobile -markkinoiden ykkösmerkki ja viime vuonna markkinoille tullut ensimmäinen Android-alustan puhelin, T-Mobile-operaattorin G1, on HTC:n valmistama.
T-Mobile G1 sekä Touch-mallistosta erityisesti Touch Diamond olivat HTC:n menestystuotteita viime vuonna. HTC tekikin vuonna 2008 kaikkien aikojen ennätystuloksensa: muun muassa HTC:n liikevaihto kasvoi lähes 29 prosenttia 4,61 miljardiin dollariin ja nettotulos ylsi lähes 19 prosenttiin liikevaihdosta. Vuonna 2009 HTC tavoittelee liikevaihtonsa kasvattamista noin 20 prosentilla.

DigiTimes kertoo myös, että HTC aikoo jatkossa käyttää Qualcommin ratkaisujen lisäksi myös Ericssonin alustoja HSDPA-puhelimissaan. Mielenkiintoista tästä tekee se, että tällä hetkellä markkinoilla oleva Sony Ericssonin XPERIA X1 on HTC:n valmistama mutta seuraavan XPERIA-puhelimen myötä Sony Ericsson on epävirallisten tietojen mukaan vaihtamassa laitetoimittajaansa ja jättämässä HTC:n.

Juttumme kuvana on HTC:n esiin liukuvalla QWERTY-näppäimistöllä varustettu Touch Pro -puhelin.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja