Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony Ericssonilta C510 ja W508 sekä megapäivitys C905:lle

4
Markus Lehtiniitty

Sony Ericssonilta C510 ja W508 sekä megapäivitys C905:lle
Sony Ericsson julkisti tänään CES-messuilla C510 ja W508-puhelimet.

C510 on kauan huhuissa pyörinyt, nimellä Kate kehitetty Cyber-shot-kamerapuhelin. C510 on ensimmäinen Sony Ericssonin puhelin, josta löytyy hymylaukaisintoiminto (Smile Shutter). Hymylaukaisinominaisuuden myötä puhelin ottaa kuvan heti kuvattavan hymyillessä. C510:n automaattitarkenteisen kameran tarkkuus on 3,2 megapikseliä ja siitä löytyy myös kasvojentunnistustoiminto. Lisäksi C510:n tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa stereo-Bluetooth, Memory Stick Micro -muistikorttipaikka, NetFront-internetselain, FM-radio RDS-tuella sekä kuvanmuokkaussovellus. Sony Ericsson kertoo C510:n olevan toistaiseksi edullisin Cyber-shot-sarjan puhelin.

W508 on puolestaan simpukkamallinen Walkman-musiikkipuhelin. Siinä on vaihdettavissa olevat Style-Up-kuoret sekä kaikki aiemmista Sony Ericssonin musiikkipuhelimista tutut erikoisominaisuudet, kuten SensMe, TrackID sekä liikeohjaus. Myös W508:n kameran tarkkuus on 3,2 megapikseliä ja se tukee stereo-Bluetoothia sekä sisältää NetFrontin internetselaimen ja Memory Stick Micro -muistikortikorttipaikan. W508:n mukana toimitetaan yhden gigatavun kortti.


Sekä C510 että W508 ovat nelitaajuus-GSM- ja kolmitaajuus-3G-puhelimia. GSM-verkossa ne tukevat GPRS- ja EDGE-tiedonsiirtoa ja 3G-verkossa HSDPA-datayhteyksiä. C510:n odotetaan saapuvan markkinoille vuoden 2009 ensimmäisen neljänneksen ja W508:n toisen neljänneksen aikana. C510 tulee saataville hopeana ja mustana värivaihtoehtona ja W508:n mukana tulee yksi Style-Up-vaihtokuori.

Kahden uuden puhelimen lisäksi Sony Ericsson julkaisi merkittävän päivityksen kahdeksan megapikselin kameralla varustetulle C905-mallilleen. Päivitys tuo uusina ominaisuuksina C905:een hymylaukaisimen, YouTube-tuen, Wayfinder 8 -karttasovelluksen, tuen HP:n Snapfish-kuvapalvelulle sekä ketjutetut teksti- ja multimediaviestit. Uudet sovellukset tulevat saataville helmikuun puolenvälin tienoilla Sony Ericssonin sivuilta. Cyber-shot-puhelinten lippulaivamalli C905:een tuodaan siis uuden C510:n markkinoille tuomia uusia ominaisuuksia.Engadget-blogi on myös napsinut jo muutamia live-kuviakin niin C510:stä kuin myös W508:sta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

Anonyymi käyttäjä
Makko (vahvistamaton)

1

Aika laimeeta on Erkinkin meno, kuten Motorolankin kohdalla aiemmin mainitsin. Sony Ericsson ja varsinkin Motorola ovat jyrkänteen reunalla.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Jussi_ (vahvistamaton)

2

Motorolan malleista olen kanssasi samaa mieltä, mutta näissä kyllä näen aika paljonkin potentiaalia. Tosin riippuu paljon hintaluokasta, mutta 200-250e hinnalla erittäinkin varteenotettavia. Varsinkin kun SE:n valtteina on jo tovin ollut varsin vakaa käyttis ja jämäkkä, hieno olemus ja ulkonäkö (ei mitään muovista rimpulaa).

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
soncca (vahvistamaton)

4

Kyllä noi Sony Ericssonit pärjää hyvin, vaikka motorola ei pärjäisikään. Nuo Sony Ericssonit mm. ovat erittäin näyttäviä, niinkuin monet muutkin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja