Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kopiovalmistajat ylittivät itsensä: iPhone Air

7
Markus Lehtiniitty

Kopiovalmistajat ylittivät itsensä: iPhone Air
Kiinalaiset kopiovalmistajat ovat nykypäivänä melkoinen riesa kaikille tunnetuille, suurille puhelinvalmistajille. Aiemmin olemme kertoneet esimerkiksi kiinalaisten kopioineen nopeasti Nokian 5800 XpressMusicin, ulkoisesti täydellisestä iPhone-kopiosta, iPhone nano -kopioista sekä Applen iPhone 3G:tä mallinimellään seuraavasta iFone 3G:stä, joka ei oikeasti tue 3G-yhteyksiä.

Nyt jokin kiinalainen kopiovalmistaja on kuitenkin kehitellyt ja tuonut markkinoille iPhone Airin, joka esiintyy tämän juttumme kuvissa.
iPhone Air on siis simpukkapuhelin, jonka kannessa on suuri Applen logo ja iPhone Air -teksti. Mitään muuta yhteyttä tällä puhelimella ei Appleen ole eikä Apple tule koskaan tuomaan markkinoille millään tavalla iPhone Airia vastaavaa puhelinta. Puhelimen kannet lupaavat odottaa myös sisäpuolelta erikoisuuksia, mutta niiden sijaan sisäpuoli näyttää aivan tavalliselta simpukkapuhelimelta.

Tämän kiinalaisen iPhone Airin ominaisuuksiin kuuluvat kamera, FM-radio, Bluetooth sekä tuki kahdelle SIM-kortille. Lisäksi Airin kannesta löytyvä Applen logo loistaa joidenkin Applen menneiden kannettavien mallin mukaan.

Kiinalaisen iPhone Airin hinnasta tai saatavuudesta ei ole tietoa. Luultavasti sen kuitenkin voi löytää myynnistä jostain kiinalaisesta torikojusta - ja edullisesti.

Kommentit (7)

TSBAAABEL (vahvistamaton)

1

Tuohan oisi oikeasti simpukka puhelimeksi pirun hieno! Tällä kertaa voisi apple kopioida ;)

Vastaa
sepi (vahvistamaton)

2

otsikon + ylimmän kuvan nähtyäni luulin että kyseessä olisi joku lapsille suunnattu ilmalla täytettävä apple lelu ;D

Vastaa
mixi (vahvistamaton)

3

miks kiinalaiskännyis on numeronäppäimis noo ihme pikkuviivat tai nystyrät?!

Vastaa
Pekka (vahvistamaton)

7

Magia puheelin ;)
Tulispa vaan Suomeenkin myyntiin vaikkas sitten appelsiini nimellä. Kyllä minä tämän ennemmin ostaisin kuin applen laitteen.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja