Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokialta tulossa 5710 XpressMusic?

5
Markus Lehtiniitty

Nokialta tulossa 5710 XpressMusic?
Nokia saattaa olla lähiaikoina julkistamassa 5710 XpressMusic -puhelimen. Nokia on itse vuotanut 5710 XpressMusicin Nokia USA -sivujen kautta julkisuuteen (kuva vasemmalla). Asiasta kertoi ensimmäisenä phoneArena.com-sivusto.

5710 XpressMusic olisi seuraaja 5700 XpressMusic -mallille ja täydentäisi Nokian XpressMusic-musiikkipuhelinten mallistoa.
Olemme aiemmin kertoneet 5710:stä jo huhtikuussa 2008, jonka jälkeen puhelimesta ei ole ennen tätä kuulunut uusia tietoja. Nokian sivuille ilmestymisen valossa vaikuttaa kuitenkin siltä, että Nokia aikoo todella tuoda 5710 XpressMusicin markkinoille eikä ole lopettanut sen kehitystä.

Aiempien tietojen mukaan 5710 XpressMusic ei tarjoaisi kovinkaan suurta edistystä edeltävään 5700 XpressMusiciin verrattuna. Uutta olisivat lähinnä uudempi S60-käyttöliittymäversio, parempi kamera, muuttunut väritys sekä mahdollisesti GPS-paikannus. 5710 XpressMusicissa odotetaan olevan 3,2 megapikselin kamera, joka olisi varustettu automaattitarkennuksella.

5710:n voi odottaa saapuvan julkistuksen jälkeen markkinoille melko nopealla aikataululla sillä se on ollut jo suhteellisen pitkään kehityksessä eikä tarjoa paljoakaan uutta. 5710 XpressMusicin julkistus saattaa tapahtua Mobile World Congress -tapahtumassa helmikuussa.

Alla viime vuoden huhtikuulta peräisin oleva, aiemmin verkkoon vuotanut kuva 5710:stä:

Kommentit (5)

Makko (vahvistamaton)

1

Ihan saman naköinen verrattuna 5700 malliin ja ihmetyttää ehkä pieni päällekkäisyys 5800:en kanssa, mutta jos pystyy pitämään malliston rikkaana, niin mikä ettei.

Vastaa
Jere Hakala (vahvistamaton)

2

Hyi hitto, ensinnkin, miks noi play ym. nappulat vie noin paljon tilaa D:? Saattaahan niitä olla helpompi painaa kun ontaskussa mutta, joo..

Vastaa
Diaz (vahvistamaton)

3

Itse asiassa tuo musiikinhallintanappien koko on hyvä asia. Itsellä on 5320, ja nuo turhan miniatyyriset näppäimet on välillä vaikeita löytää sokkona. Ei kuitenkaan töitä tehdessä jaksaisi kokoajan kaivaa puhelinta esille asti. Kuvissa tuo puhelin vain näyttää turhan paksulta ja isolta. Saapas nähdä. :p

Vastaa
turok! (vahvistamaton)

4

offtopic:

Briteissä Nokia 5800 mallia aletaan myydä hintaan 249 puntaa veroineen ilman kytkykauppaa eli 285,50 Euroa. Eli aika tappohinta... !!

Tähän hintaan tuskin kukaan valmistaja pääsee noilla spekseillä ...

Myy varmasti kuin häkä!!.. pitää varmaan tilata sieltä...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja