Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Palm tekee Pre-puhelimestaan myös Suomessa toimivan version

1
Markus Lehtiniitty

Palm tekee Pre-puhelimestaan myös Suomessa toimivan version
Palm on vahvistanut tuovansa eilen julkistamastaan, mullistavasta Pre-puhelimesta markkinoille myöhemmin myös GSM- ja WCDMA-verkkoja tukevan version.

Suomessa on käytössä edellä mainitut matkapuhelinverkot. Palmin eilen julkistama Pre kuitenkin toimii CDMA-verkoissa, joten se ei toimi Suomen matkapuhelinverkoissa.
Palmin lehdistötiedotteen mukaan Pren eilen julkistettu CDMA-versio tulee markkinoille Yhdysvalloissa vuoden 2009 ensimmäisen puoliskon aikana ja GSM- ja WCDMA-verkkoversio tätä myöhemmin muilla markkinoilla.

Palmin Euroopan myyntijohtaja on puolestaan kertonut Pocket-lint-sivustolle Pren tulevan markkinoille Isossa-Britanniassa ja valituilla Euroopan markkinoilla vuoden 2009 jälkimmäisellä puoliskolla eli heinä-joulukuussa. Palmin odotetaan kertovan lisää Pren Euroopassa toimivasta versiosta helmikuussa Mobile World Congress -tapahtumassa.

Pre on Palmin hyvillä ominaisuuksilla varustettu uuden sukupolven laite, joka on varustettu yhtiön täysin uudella webOS-käyttöjärjestelmällä. Pressä on muun muassa erittäin tehokas prosessori, joka tekee puhelimen käytöstä jouhevaa, ja uuden webOS-käyttöjärjestelmän käyttöliittymärakenne eroaa merkittävästi monista muista mobiilialustoista. Lisäksi Pren voi myös ladata langattomasti. Lisää tietoa Palmin Prestä löytyy eilisestä uutisestamme.

Myös analyytikot ovat ihastuneet Palmin Prehen. Palmin Pre ja webOS nähtiin positiivisina uutisina myös sijoittajien keskuudessa: Palmin osakkeen hinta nousi eilen julkistusten jälkeen noin 35 prosenttia.

Kommentit (1)

Jere Hakala (vahvistamaton)

1

Kiva, paljon Gizmodon pojat kehuivat sitä :) Käyttöliittymää ym.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja