Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Palm Pren Eurooppa-version aikataulusta ilmassa epäselvyyttä

4
Markus Lehtiniitty

Palm Pren Eurooppa-version aikataulusta ilmassa epäselvyyttä
Palmin aiemmin tällä viikolla julkistaman Pre-puhelimen Eurooppa-version aikataulusta on esiintyy ristiriitaisia tietoja.

Eilen kerroimme, että Palm on tuomassa markkinoille Pre-puhelimestaan GSM- ja WCDMA-verkoissa toimivan, lähinnä Eurooppaan suunnatun version, vasta vuoden 2009 toisen vuosipuoliskon aikana.
Palmin pääjohtaja Ed Colligan on kuitenkin nyt todennut IDG:n haastattelussa Palm Pren tulevan myös Euroopan markkinoille samalla ajanjaksolla kuin Yhdysvalloissakin eli vuoden 2009 ensimmäisellä puoliskolla.

Tunnetun puhelintoimittajan, Mobile-review-sivuston perustajan, Eldar Murtazinin mukaan Palm Pre on puolestaan tulossa markkinoille Euroopassa aivan toisen vuosipuoliskon alussa. Murtazinin mukaan Pren CDMA- ja WCDMA-versiot tuodaan markkinoille pienellä aikavälillä, joka on noin 1-2 kuukautta. Lisäksi Murtazinin mukaan Palm Pre tulee maksamaan Euroopan markkinoilla noin 500-550 dollaria eli noin 350-400 euroa.

Palm Pre on nostettu yhdeksi viime vuosien merkittävimmistä puhelinuutuuksista. Siitä merkittävän tekevän sen uutta sukupolvea edustava prosessoriarkkitehtuuri sekä uudenlainen ja sulava käyttöliittymä. Kyseessä on myös Palmin kohtalon kannalta erittäin tärkeä malli. Jollei Pre menesty odotetunlaisesti, Palmia tuskin nähdään enää pitkään mukana puhelinmarkkinoilla.

Kommentit (4)

mikko (vahvistamaton)

1

kyllä palm häviää. Ei saa toimitettua puhelimia aikataulussa ja taantuma vähentää älypuhelinten kauppaa ja kova hintakilpailu suosii aasian toimijoita. Pian Applekin alkaa taantua kun kaikki ei halua iphonea. Uutta pitäisi tulla ja edullisempaa.

Vastaa
keijjoo (vahvistamaton)

4

aika kovan luokan työkalu jos tuohon 350e suomesta irtoaa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja