Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Asukselta Eee-puhelin?

Markus Lehtiniitty

Asukselta Eee-puhelin?
Taiwanilainen Asus on tuomassa Eee-puhelimen markkinoille maaliskuussa, kertoo Economic Daily News -lehti. Lehti perustaa tietonsa Asuksen hallituksen puheenjohtajan Jonney Shih'n antamiin lausuntoihin. Lisäksi Asuksen suunnitelmissa on laajentaa niin sanottujen miniläppäreiden alun perin tutuksi tekemää Eee-perhettään puhelimen lisäksi muutenkin lähiaikoina.

Lehden mukaan Eee-puhelimen olisi tarkoitus olla varsin edullinen suhteessa sisältämiinsä ominaisuuksiin.
Economic Daily News kertoo Shih'n sanoneen Eee-puhelimen lanseeramisen olevan osa yhtiön uudistettua strategiaa, joka keskittyy edullisten laatutuotteiden tuottamiseen heikentyneestä taloudellisesta tilanteesta kärsiville kuluttajille. Economic Daily Newsin mukaan Asus suunnitteli alun perin tuovansa Eee-puhelimen markkinoille jo vuoden 2008 aikana, mutta jostain syystä siirsi ajankohtaa vuoden 2009 maaliskuuhun.

Toistaiseksi Eee-puhelimen ominaisuuksista tai muista teknisistä tiedoista ei ole varmaa tietoa. Erinäisten tietojen mukaan puhelin saattaisi kuitenkin perustua Googlen Android-alustalle. Toisaalta Asuksen on kerrottu myös tutkivan Eee-miniläppäreidensä varustamista Android-alustalla. Miniläppärit ovat jo pienentäneet eroa kannettavien tietokoneiden ja kehittyneiden älypuhelinten välillä ja jatkossa vastaavanlainen kehitys tullee vain jatkumaan.

Asiasta kertoi myös DigiTimes-uutispalvelu.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja