Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG:ltä tulossa kolme uutta puhelinta: KM900, GT500 ja GT810H

Markus Lehtiniitty

LG:ltä tulossa kolme uutta puhelinta: KM900, GT500 ja GT810H
Korealaisen LG:n kolmesta tulevasta puhelinmallista on vuotanut tietoja julkisuuteen. Kyseessä ovat mallit KM900, GT500 ja GT810H. Koko kolmikon julkistuksen voi olettaa tapahtuvan helmikuussa mobiilialan megatapahtumassa Mobile World Congressissa.

LG on itse vastuussa kaikkien kolmen puhelimen vuotamisesta julkisuuteen sillä tiedot perustuvat UA-profiileihin, jotka LG on julkaissut. UA-profiili on tiedosto, jossa kerrotaan puhelimen ominaisuuksista muun muassa erilaisten palvelujen käyttöä varten.
KM900 lienee mallinimensä perusteella musiikkipuhelimeksi suunnattu tuote. KM900 on 3G-puhelin, joka tukee myös HSDPA-datayhteyksiä ja WLAN- ja Bluetooth-yhteyksiä. GT500:sta ja GT810H:sta ei tiedetä paljoa muuta kuin, että nekin ovat 3G-puhelimia, jotka tukevat HSDPA-yhteyksiä.

Kaikkien kolmen näytön tarkkuus on UA-proofilien mukaan 240x400 pikseliä. Tästä voidaan melko varmasti päätellä koko kolmikon olevan kosketusnäyttöpuhelimia.

UA-profiilien lisäämisen perusteella puhelinten julkistus tapahtunee lähiaikoina ja siis mitä luultavimmin Mobile World Congress -tapahtumassa.

GT500:n UA-profiili
GT810H:n UA-profiili
KM900:n UA-profiili

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja