Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kings Button: 1 790 000 euron timantti-iPhone

10
Markus Lehtiniitty

Kings Button: 1 790 000 euron timantti-iPhone
Itävaltalainen koruseppä Peter Aloisson on suunnitellut kuvassa olevan Apple iPhone 3G Kings Button -erikoismallin, joka on koristeltu kultareunoin ja timantein. Mallia tultaneen valmistamaan vain yksi uniikki kappale.

Kings Button -erikoismallissa kerrotaan olevan arviolta noin 139 timanttia. Puhelimen erikoisuus on iPhonen Koti-näppäimen paikalle asennettu yksittäinen 6,6 karaatin timantti. Puhelin on tietenkin myös saanut Kings Button -lisänimensä tämän timantin perusteella.
Lisäksi puhelimen reunaa kiertää 18 karaatin kullasta ja useista pienistä timanteista koostuva viiva. Puhelimessa on lisäksi käytetty myös muun muassa valkokultaa. Apple iPhone 3G "Kings Buttonin" materiaalien kehutaankin muodostavan "satumaisen yhdistelmän".

Hintaa Kings Buttonilla on huikeat 1 790 000 euroa, ilman veroja, tulleja ja muita vastaavia maksuja.

Peter Aloisson on jo aiemminkin tehnyt nimeä puhelinten ja timanttien yhdistämisen alalla. Hän julkaisi ensimmäisen timanteilla varustamansa puhelimen jo vuonna 1998 ja tälläkin hetkellä hänen mallistoonsa kuuluu useita muita puhelimia iPhone 3G:n ohella kuten Nokialta E51, pinkki 8800 Arte ja E90 Communicator.

Aloissonin sivuilla voi myös nähdä iPhone 3G Kings Buttonin pyörivänä videolla.

Kommentit (10)

saku sammakko (vahvistamaton)

5

Lieköhän Steven vaimo saamassa arvokkaan hääpäivä lahjan?

Vastaa
hosti (vahvistamaton)

8

"nii tän sitte vois ottaa jo sillä 120€/kk kytkyllä"

Epäilen että annetaan 15000 kk maksuaikaa. :D

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja