Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Motorola luopuu kokonaan Windows Mobilesta?

2
Markus Lehtiniitty

Motorola luopuu kokonaan Windows Mobilesta?
Luotettavana pidetty yhdysvaltalainen puhelinsivusto Phone Scoop kertoo Motorolan aikeista vähentää merkittävä måäärä, jopa puolet, puhelinyksikkönsä (Mobile Devices) työntekijöistä ja keskittyä älypuhelimissa pelkästään Googlen Android -alustaan. Tämä tarkoittaisi Motorolan luopuvan Microsoftin Windows Mobilen käyttämisestä.

Phone Scoopin mukaan Motorola ilmoittanee massiivisista väenvähennyksistään jo tällä viikolla. Tietoa siitä, kertooko Motorola samalla luopuvansa täysin myös Windows Mobile -puhelimista ei toistaiseksi ole. Motorola ei myöskään aio osallistua tämän vuoden CTIA Wireless -messuille, jotka ovat Yhdysvaltain suurin mobiilialan tapahtuma.
Windows Mobilen jättämisen lisäksi Motorola aikoo muutenkin erittäin dramaattisesti karsia puhelinmallistonsa kokoa. Phone Scoopin mukaan Motorola aikoo laskea vuosittain markkinoille tuomansa puhelinmallien määrän vain noin tusinaan eri malliin.

Phone Scoopin tietojen mukaan Motorola olisi aivan viime aikoina muuttanut suunnitelmiaan mallistonsa suhteen: vielä lokakuun 2008 lopulla Motorola nimittäin kertoi panostavansa jatkossa enimmät resurssinsa Android-alustaan, mutta tuovansa jatkossakin markkinoille myös Windows Mobile -puhelimia.

Motorola julkisti viime viikolla MOTOSURF A3100 -puhelimen, joka on uusien tietojen valossa jäämässä ellei aivan viimeiseksi, niin ainakin yhdeksi Motorolan viimeisistä Windows Mobile -puhelimista.

Kommentit (2)

Joker_ (vahvistamaton)

1

Uskoisin, että ihan hyvä veto Motorolalta. Matkapuhelinpuoli kun heillä on ollut raskaasti tappiollinen. Keskittyminen tuo etuja ja saadaan ylimääräiset kulut pois.

En ole aiemmin Motorolasta erityisemmin välittänyt, mutta Android puhelimet kiinnostavat. Saa nähdä mitä tuleman pitää.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja