Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian E71:een päivityksellä uusia sovelluksia sekä muita parannuksia

9
Markus Lehtiniitty

Nokian E71:een päivityksellä uusia sovelluksia sekä muita parannuksia
Nokia on julkaissut erittäin suositulle E71-puhelimelleen suuren ohjelmistopäivityksen, joka tuo mukanaan myös uusia sovelluksia. Uusi ohjelmistoversio on versionumeroltaan 200.21.188.

Uusi ohjelmistoversio tuo mukanaan myös E71:een Nokian muista malleista tutut Internet Radio ja My Nokia -sovellukset, kaksi uutta teemaa (punainen ja musta), uuden version Mail for Exchangesta, käytettävyysparannuksia sekä parannetun WLAN-tuen (muun muassa luotettavuutta parannettu). Lisäksi virrankulutusta 3G-verkoissa kerrotaan parannetun ja kameran kuvanlaadun kerrotaan myös kokeneen pienen parannuksen.
Lisäksi tavalliseen tyyliin ohjelmistopäivitys sisältää myös useita pienempiä parannuksia vakauteen sekä bugikorjauksia. Tarkempi lista uuden version tuomista muutoksista löytyy esimerkiksi Symbian-Freakin sivuilta.

Puhelimen päivittäminen onnistuu tuttuun tapaan joko tietokoneen kanssa Nokian PC Suiten kautta tai viemällä puhelin huoltoon. Toistaiseksi päivitys on saatavilla E71:n Eurooppa-versiolle ja tarkempi saatavuus vaihtelee eri kieliversioiden mukaan. Ennen päivittämistä puhelimen sisällöstä tulee ottaa varmuuskopio, sillä päivitys hävittää puhelimesta kaikki sen muistiin tallennetut tiedot.

E71 on Nokian yksi suosituimpia älypuhelinmalleja tällä hetkellä. Sitä on myös kehuttu yhdeksi Nokian kaikkien aikojen parhaimmaksi puhelimeksi. Sen tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat QWERTY-täysnäppäimistö, 3,2 megapikselin kamera, GPS-paikannus sekä kattavat yhteysmahdollisuudet.

Kommentit (9)

jehu (vahvistamaton)

1

Nyt kuullostaa niin hyvälle päivityksellä, että pitääkin päivittää viimeistään huomenna. Tällä hetkellä ohjelmisto 100.07.76 joka minulla on, on kesäkuulta. Olen kyllä ollut todella tyytyväinen tähän luuriin, paras mikä minulla on ollut käytössä ja aika monta näitä on jo ollut.

Vastaa
Invalidi jänis (vahvistamaton)

2

Kaikki puhelimen muistissa oleva siis menee. Hmm, mitähän kaikkea siellä sitte olis.

Vastaa
Support (vahvistamaton)

3

Jos se Mail for Exchange alkaisi toimimaan viimein tässä mallissa...

Vastaa
Lol (vahvistamaton)

4

@ Invalidi jänis

Oisko mitää varmuuskopion tekeminen PC-Suitella?

Vastaa
jehu (vahvistamaton)

7

Nokia software updaterin mukaan tuo päivitys on muuten 200.21.118, eikä .188. Vai onko niin, että suomenkieliseen versioon ei vielä ole tuota uusinta ja .118 on vanhempi päivitys? Epäilen kyllä enemmän kirjoitusvirhettä.

Vastaa
jehu (vahvistamaton)

8

Ensimmäinen bugi löydetty (tai no voi olla, että korjaantuu kun käytän akun irti mutten nyt jaksa). Näytönsäästäjänä toimiva suuri digitaalinen kello näyttää välillä ajan tunnilla väärin, se on siis jäljessä. Heti kun jtn nappia painaa, menee klo oikeaan aikaan. Nyt kun katson puhelintani, niin tällä hetkellä myös näytönsäästäjän klo on oikeassa. Kahdesti kuitenkin huomannut tänään saman vian ja avovaimo kerran.

Vastaa
defic (vahvistamaton)

9

millos tämän karsittu versio e63 tulee? UK:ssa on julkaistu puhelimesta jo molemmat mallit.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja