Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG:ltä tulossa kaksi uutta halpapuhelinta: GB106 ja GB110

Markus Lehtiniitty

LG:ltä tulossa kaksi uutta halpapuhelinta: GB106 ja GB110
Korealaiselta LG:ltä on tulossa kaksi uutta halpahintaluokan puhelinmallia, GB106 ja GB110. GB106 on vieressä olevassa kuvassa vasemmalla ja GB110 oikealla.

Sekä GB106 että GB110 ovat siis edullisia, patukkamallisia peruspuhelimia. Uudet puhelimet eivät tarjoa kovin erikoisia ominaisuuksia, mikä luonnollisesti on odotettavaakin. Molemmissa on 1,5 tuuman värinäyttö, yhden megatavun tallennusmuisti sekä 950 mAh:n akku, joka tarjoaa 4 tuntia puheaikaa ja 400 tuntia valmiusaikaa. GB110:stä löytyy lisäksi kamera (tarkkuudeltaan VGA, 640x480 pikseliä), microSD-muistikorttipaikka sekä mahdollisuus ladata puhelimeen soittoääniä ja kuvia.
Edellä mainittujen ominaisuuksien lisäksi erottavana tekijänä mallien välillä toimii myös niiden muotoilu: GB106 on hyvin pehmeälinjainen, kun taas GB110 on muotoiltu suoraviivaisemmin. Molempien kuorien kerrotaan olevan valmistettuja korkealaatuisesta muovista.

Pienoisena erikoisuutena voidaan pitää molemmista löytyvää FM-radiota: radion antenni on sisäänrakennettu, joten kumpikaan ei vaadi kuulokkeiden kiinnioloa radiota kuunneltaessa kuten useimmat radiolla varustetut puhelimet.

LG tähtää uusilla halpapuhelimillaan kehittyvien markkinoiden ohella myös ensimmäistä puhelintaan ostaviin asiakkaisiin.

Sekä GB106:n että GB110:n odotetaan tulevan markkinoille tietyillä markkinoilla jo tämän kuun aikana. Tarkkoja hintoja ei toistaiseksi ole tiedossa, mutta molemmat sijoittuvat aivan puhelinmarkkinoiden halvimpaan päähän.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja