Sony Ericssonin prototyyppipuhelimia varastettiin

2
Markus Lehtiniitty

Sony Ericssonin prototyyppipuhelimia varastettiin
Sony Ericssonin Ruotsissa, Lundissa sijaitsevasta pääkonttorista varastettiin puhelimia aiemmin tällä viikolla, joskus maanantain ja tiistain välisen yön aikana. Varastettujen puhelinten joukossa oli myös prototyyppiversioita Sony Ericssonin tulevista puhelinmalleista, joita ei ole vielä julkistettu.

Sony Ericssonin tiedottaja Gustaf Brusewitz on vahvistanut tapahtuman, mutta oli muuten hyvin lyhytsanainen IDG.se:n haastattelussa: "On totta, että mukana oli muutamia protyyppejä. Enempää en voi kuitenkaan sanoa. On selvää, että meillä on tiukka valvontakontrolli, mutta en voi kommentoida mitään liittyen yksityiskohtiin."

Tämänhetkisten tietojen mukaan varkauden takana oli 35-vuotias mies, joka ei ollut Sony Ericssonin työntekijä, mutta työskenteli ajoittain yhtiölle sopimuspohjalta. Ruotsin poliisi otti miehen kiinni eilen ja löysi miehen kotoa prototyyppipuhelinten lisäksi sata muutakin puhelinta. Yhteensä poliisin mukaan takavarikoitujen tavaroiden arvo oli noin 750 000 kruunua eli hieman alle 70 000 euroa. Puhelinten lisäksi miehen kotoa löytyi myös tietokone, joka sisälsi joitakin Sony Ericssoniin liittyviä tietoja, joita poliisi ei sen tarkemmin kommentoinut.



Varkaudesta epäillyn miehen ei tiedetä näyttäneen puhelimia kenellekään tai vuotaneen tietoja tulevista malleista julkisuuteen. Tietojen mukaan mies pääsi puhelimiin käsiksi jonkinlaisella kulkukortilla, joka hänelle oli myönnetty.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -44%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 86 €

Honor Magic Vs – hinta laskenut -38%

Honor Magic Vs
990 € Power
1599 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 1599 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -30%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
125 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 99 €

Kommentit (2)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.