Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony Ericssonin prototyyppipuhelimia varastettiin

2
Markus Lehtiniitty

Sony Ericssonin prototyyppipuhelimia varastettiin
Sony Ericssonin Ruotsissa, Lundissa sijaitsevasta pääkonttorista varastettiin puhelimia aiemmin tällä viikolla, joskus maanantain ja tiistain välisen yön aikana. Varastettujen puhelinten joukossa oli myös prototyyppiversioita Sony Ericssonin tulevista puhelinmalleista, joita ei ole vielä julkistettu.

Sony Ericssonin tiedottaja Gustaf Brusewitz on vahvistanut tapahtuman, mutta oli muuten hyvin lyhytsanainen IDG.se:n haastattelussa: "On totta, että mukana oli muutamia protyyppejä. Enempää en voi kuitenkaan sanoa. On selvää, että meillä on tiukka valvontakontrolli, mutta en voi kommentoida mitään liittyen yksityiskohtiin."
Tämänhetkisten tietojen mukaan varkauden takana oli 35-vuotias mies, joka ei ollut Sony Ericssonin työntekijä, mutta työskenteli ajoittain yhtiölle sopimuspohjalta. Ruotsin poliisi otti miehen kiinni eilen ja löysi miehen kotoa prototyyppipuhelinten lisäksi sata muutakin puhelinta. Yhteensä poliisin mukaan takavarikoitujen tavaroiden arvo oli noin 750 000 kruunua eli hieman alle 70 000 euroa. Puhelinten lisäksi miehen kotoa löytyi myös tietokone, joka sisälsi joitakin Sony Ericssoniin liittyviä tietoja, joita poliisi ei sen tarkemmin kommentoinut.

Varkaudesta epäillyn miehen ei tiedetä näyttäneen puhelimia kenellekään tai vuotaneen tietoja tulevista malleista julkisuuteen. Tietojen mukaan mies pääsi puhelimiin käsiksi jonkinlaisella kulkukortilla, joka hänelle oli myönnetty.

Kommentit (2)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja