Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google-puhelin Kogan Agora myöhästyy tai peruuntuu kokonaan

1
Markus Lehtiniitty

Google-puhelin Kogan Agora myöhästyy tai peruuntuu kokonaan
Australialaisen Koganin Googlen Android-alustalla varustettu Agora-puhelin myöhästyy merkittävästi tai peruuntuu jopa kokonaan. Alun perin Koganin piti aloittaa Agoran toimitukset tammikuun 29. päivä.

Kogan Agora oli aikoinaan järjestyksessä toinen julkistettu Android-alustalla varustettu puhelin. Mielenkiintoisen siitä teki myös sen hinta: kyseessä oli ominaisuuksinsa nähden hyvin kilpailukykyisesti hinnoiteltu puhelin.
Nyt Koganin perustaja ja toimitusjohtaja Ruslan Kogan on kuitenkin kertonut Agoran myöhästyvän - ja käytännössä peruuntuvan kokonaan. Syynä tähän on "tulevaisuudessa mahdolliset yhteensopivuusongelmat". Ruslan Koganin mukaan Agora on suunniteltava uudestaan tietyiltä osin. Puhelimeen tehtiin jo aiemmin tiettyjä muutoksia alkuperäisen julkistuksen jälkeen.

"Agora saavutti hyvin myöhäisen kehitysvaiheen, valmistus oli aloitettu ja olimme päivien päässä ensimmäisten puhelinten toimituksista asiakkaille. Nyt kuitenkin näyttää siltä, että Agoran ominaisuudet nykymuodossaan rajoittaisivat sen yhteensopivuutta lähitulevaisuudessa", Ruslan Kogan kertoi australialaisen The Agen haastattelussa.

Ongelmien kerrotaan liittyvän lähinnä siihen, että tulevien Android-sovellusten odotetaan olevan luotu sekä fyysisesti suuremmalle että suurempitarkkuuksiselle näytölle kuin, mitä Agora sisälsi. Agorassa oli 2,5 tuuman näyttö, jonka tarkkuus oli 320x240 pikseliä.

Kogan on poistanut Agoran verkkokaupastaan ja tulee palauttamaan Agorasta ennakkotilauksen tehneille heidän rahansa.

Kommentit (1)

keijjoo (vahvistamaton)

1

Harmillinen kämmi päässyt sattumaan suunnittelu vaiheessa.täälläkin oli näkyvissä jonkin verran kiinnostusta puhelinta kohtaan.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja