Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

CompuLab exeda: tuki sekä Googlen Androidille että Windows Mobilelle

5
Markus Lehtiniitty

CompuLab exeda: tuki sekä Googlen Androidille että Windows Mobilelle
CompuLab exeda on älypuhelin, joka tukee sekä Googlen Android-alustaa että Microsoftin Windows Mobilen 6.1-versiota. Näiden lisäksi puhelimen kerrotaan tukevan vielä myös Windows CE 6:ta ja Angstrom Linuxia. exeda ei ole ensimmäinen kahden käyttöjärjestelmän tuella varustettu puhelin, mutta exeda on lisäksi myös muilla tavoin laajasti muunneltavissa sekä laajennettavissa.

Konstailettomasti muotoillun ja lähinnä yrityskäyttöön suunnatun exedan vakio-ominaisuuksiin kuuluvat 3,5 tuuman VGA-kosketusnäyttö, QWERTY-täysnäppäimistö, näytön alta löytyvä hiirenä toimiva kosketusalue, kahden megapikselin kamera kuvausvalolla, GPS-paikannus, microSD-muistikorttipaikka sekä 3,5 mm:n standardi kuulokeliitäntä.
exedan akun CompuLab kertoo olevan kapasiteetiltaan hurjat 3000 milliampeerituntia. exeda sisältää Marvellin PXA270-prosessorin, 128 megatavua RAM-muistia ja yhden gigatavun flash-muistia.

Käyttöjärjestelmän ohella myös exedan puhelinverkko-osa voi olla monenlainen: tuki löytyy joko GSM/GPRS-verkoille, CDMA-verkoille tai WCDMA-verkoille. Lisäksi exeda tukee langatonta WLAN-lähiverkkoyhteyttä, Bluetoothia, sisältää kaksi USB-porttia, RS-232-portin sekä todellisena erikoisuutena myös 10/100Base-T-Ethernet-liitännän.

CompuLab lupailee exedan tulevan markkinoille maaliskuussa 2009. Tulevasta hinnasta ei toistaiseksi ole tietoa.

Kommentit (5)

zarwi (vahvistamaton)

1

En usko että näemme maaliskuussa tuollaista puhelinta. jos tutkitte yhtiötä uutisen takana huomaatte huomattavat taloudelliset vaikeudet. puhelin on julkaistu vain jotta kurssi saadaan hetkeksi ylös ja kaikki sisäpiiriläiset pumppaavat rahat ulos.

Vastaa
ihme future hömppää (vahvistamaton)

2

Jep kuka hitto tekee mitään ethernet linkillä puhelimessa? 2xusb porttia? mitenkäs mobiilista laitteesta on kyse jos siihen pitää tunkea kiinni kaiken maailman extra piuhoja/laitteita?

Vastaa
Jere Hakala (vahvistamaton)

4

Tuskin se mikään kauhean mobiili laite ole jos siinä tuollainen akku on D:, paksu ainakin.

Vastaa
peter (vahvistamaton)

5

Ei voi muuta sanoa kun että ompas todella ruma. Vanhan sony erkan näpyskät venytettynä. Todella "kätevä" tollanen 2-suunnan navinäppäin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja