Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

30000 Palm-ohjelmaa toimii nyt S60-puhelimissa

1
Markus Lehtiniitty

30000 Palm-ohjelmaa toimii nyt S60-puhelimissa
StyleTap on julkaissut kokoversion Palm OS -emulaattoristaan Symbian-käyttöjärjestelmälle. Symbianin päällä pyörivää S60-alustaa käytetään muun muassa käytännössä kaikissa Nokian älypuhelimissa.

Emulaattori mahdollistaa Palmin vanhalle käyttöjärjestelmälle suunniteltujen ohjelmien ja sovellusten toimimisen S60-puhelimissa. Näitä sovelluksia on yli 30000 kappaletta. Emulaattorin tämänhetkinen versionumero on 0.9.015, eli kyse ei ole vielä aivan valmiista ohjelmistosta. StyleTap itse kutsuukin versiota vielä "esikatselujulkaisuksi". Aiemmin emulaattori on ollut suljetussa beta-testauksessa.
StyleTapin Palm-emulaattorin luvataan toimivan kaikissa S60 3rd Editionilla ja S60 5th Editionilla varustetuissa puhelimissa eli siis käytännössä kaikissa Nokian uusimmissa S60-älypuhelimissa mukaan lukien aivan uusimmat kosketusnäyttömallit 5800 XpressMusic ja N97. Aiemmin vastaava emulaattori on ollut StyleTapilta saatavissa Microsoftin Windows Mobile -käyttöjärjestelmälle.

Symbian-version uusiin ominaisuuksiin kerrotaan StyleTapin lehdistötiedotteessa kuuluvan muun muassa kehittynyt skaalaus, joka tekee ohjelmista aiempaa näyttävämpiä. StyleTapin emulaattori tukee lähes tulkoon kaikkia puhelinten tarjomia ominaisuuksia, kuten esimerkiksi näytön kääntöä vaakasuuntaan.

StyleTapin sivuilta voi ladata emulaattorista 14 päivän ajan toimivan kokeiluversion ilmaiseksi. Kokoversiolla on hintaa 49,95 dollaria.

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja