Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC:n seuraavasta Google-puhelimesta lisää kuvia julkisuuteen

Markus Lehtiniitty

HTC:n seuraavasta Google-puhelimesta lisää kuvia julkisuuteen
HTC:n seuraavasta Googlen Android-alustalla varustetusta puhelimesta on saatu lisää kuvia julkisuuteen. Kyseinen malli tulee T-Mobile-operaattorin kautta myyntiin T-Mobile G2 -nimellä, mutta samaa mallia odotetaan operaattorilukitsemattomana myös Pohjoismaiden markkinoille ensi kesänä.

Puhelin tuntee kehitysnimen Sapphire 2.0 ja aiemmin se vuoti koko muun HTC:n vuoden 2009 malliston kanssa reilu viikko sitten. Nyt vuotaneissa kuvissa ei näy T-Mobilen logoja vaan HTC:n logot ovat näkyvästi esillä. Kuvissa saattaakin olla jopa tulevan mallin operaattorilukitsematon versio.
Uusi malli ei edusta suoraa seuraajaa HTC:n ensimmäiselle Android-puhelimelle, T-Mobile G1:lle, sillä kyseessä on hyvin erilainen tuote. Merkittävin ero on se, että tulevasta mallista ei tule löytymään lainkaan fyysistä näppäimistöä vaan se tulee perustumaan täysin kosketusnäyttökäyttöön.

Fyysisen näppäimistön poisjättäminen on muun muassa mahdollistanut ohuemman rakenteen. Toistaiseksi Android-alustassa ei ole tukea näytölle näkyvälle näppäimistöllä, mutta tuki on tulossa aivan lähiaikoina ns. Cupcake-päivityksen myötä.

Tulevan Android-puhelimen ominaisuuksista ei toistaiseksi vielä tiedetä paljoakaan. Kuvien mukaan laitteessa tulee olemaan 3,2 megapikselin kamera, kun T-Mobile G1:n kameran tarkkuus on kaksi megapikseliä.

Markkinoille T-Mobile G2:n odotetaan saapuvan toukokuussa. Suomen markkinoille sama malli saapunee hieman myöhempänä ajankohtana tulevan kesän aikana.

Uudet kuvat julkisuuteen toi Gizmodo-blogi.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja