Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Hyundai laajentumassa Euroopan puhelinmarkkinoilla?

Markus Lehtiniitty

Hyundai laajentumassa Euroopan puhelinmarkkinoilla?
Hyundai Mobile saattaa olla laajentumassa laajemmin Euroopan puhelinmarkkinoilla. Jo aiemmin Hyundain puhelimia on ollut Aasian markkinoiden ohella saatavissa joillakin Keski-Euroopan markkinoilla. Nyt Hyundain kuitenkin odotetaan laajentuvan uusille markkinoille. Brittiläinen Register Hardware -sivusto kertoo Hyundain suunnitelmista Ison-Britannian markkinoiden suhteen.

Register Hardwaren mukaan Hyundai aikoo tuoda 10-15 puhelinmallia vuodessa markkinoille Isossa-Britanniassa ja ensimmäisen mallin, Microsoftin Windows Mobile -käyttöjärjestelmällä varustetun, Blightyn odotetaan tulevan markkinoille vuoden 2009 ensimmäisen puoliskon aikana. Iso-Britanniaan laajentuminen saattaa kertoa Hyundain mobiilipuolen laajentumishaluista myös muille Euroopan markkinoille lähitulevaisuudessa. Isossa-Britanniassa Hyundain kerrotaan tavoittelevan puhelimillaan 3-5 prosentin markkinaosuutta, mikä edustaisi melko merkittävää aluevaltausta.

Hyundai jakaa puhelimensa neljään kategoriaan: Basic, Music, Lifestyle ja Innovation.
Juttumme pääkuvana on Hyundain MP880-puhelin, joka on markkinoilla Hong Kongissa. Alla olevassa kuvassa esiintyy puolestaan Hyundain MB400-puhelin, joka muistuttaa muotoilultaan melkoisesti Applen iPod-musiikkisoittimia. MB400:n tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat kosketusnäyttö, kamera, microSD-muistikorttipaikka ja Bluetooth-yhteys.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja