Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC julkisti päivitetyn Touch Cruisen

1
Markus Lehtiniitty

HTC julkisti päivitetyn Touch Cruisen
HTC julkisti tänään päivitetyn version Touch Cruise -mallistaan. Uusi malli jakaa saman nimen aiemman mallin kanssa. Olemme kertoneet uudesta Touch Cruisesta jo aiemmin, jolloin se tunnettiin vielä Iolite-kehitysnimellä.

HTC:n uusi Touch Cruise on aiempaa ohuempi ja sutjakkaampi sekä sisältää uuden HTC Footprints -toiminnon. HTC Footprints liittää kuviin GPS-perustaisen paikkatiedon, mutta sovellus tarjoaa lisäksi myös hieman lisätoiminnallisuutta tavallisen kuvien geotaggauksen ohella. HTC Footprints nimittäin mahdollistaa myös muistiinpanojen ja äänileikkeiden liittämisen kuviin, jolloin kuvista muodostuu HTC:n mukaan "digitaalisia postikortteja". Kuvat myös nimetään sijaintitiedon perusteella.
Touch Cruisessa päähuomio on kiinnitetty laitteen GPS-paikannus ja -navigointiominaisuuksiin. Touch Cruisen mukana toimitetaan autoteline, joka helpottaa laitteen käyttöä autonavigaattorina. Lisäksi Touch Cruisen mukana kerrotaan toimitettavan täyden toiminnallisuuden ilman lisämaksuja tarjoava navigointiohjelmisto.

Touch Cruise on nelitaajuus-GSM- ja kaksitaajuus-3G-puhelin, tukee HSPDA-, WLAN- ja Bluetooth-yhteyksiä ja sisältää 3,2 megapikselin kameran ja microSD-muistikorttipaikan. Sen kosketusnäytöllä on kokoa 2,8 tuumaa ja näytön tarkkuus on perinteiset 240x320 pikseliä. Touch Cruise on varustettu Microsoftin Windows Mobile 6.1 Professional -käyttöjärjestelmällä, jota on höystetty HTC:n TouchFLO-käyttöliittymällä.

HTC kertoo uuden Touch Cruisen saapuvan markkinoille kevään 2009 aikana.

Venäläinen Mobile-review-sivusto on jo saanut uutuuden käsiinsä ja julkaissut siitä laajahkon testiartikkelin useiden kuvien ja näytön kuvankaappausten säestämänä.

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja