Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huawei julkistaa Google-puhelimensa ensi kuussa

3
Markus Lehtiniitty

Huawei julkistaa Google-puhelimensa ensi kuussa
Huawei on verkkosivustonsa Mobile World Congress -sivulla vahvistanut julkistavansa ensimmäisen Googlen Android-alustalla varustetun puhelimensa ensi kuussa, Mobile World Congress -tapahtumassa. Nelipäiväinen Mobile World Congress starttaa tänä vuonna 16. helmikuuta ja se järjestetään Barcelonassa, Espanjassa.

Huawein Android-puhelimesta on jo aiemmin liikkunut epävirallisia tietoja, mutta nyt näille tiedoille on saatu vahvistus. Toistaiseksi Huawein tulevan Android-puhelimen ominaisuuksista ei kuitenkaan tiedetä vielä mitään - kuten ei myöskään tulevan puhelimen tarkasta markkinoilletuloaikataulusta tai hinnasta.
Ensimmäisen Android-puhelimensa ohella Huawei kertoo julkistavansa MWC-tapahtumassa myös maailman ensimmäisen yksittäiseen piiriin perustuvan 3G-puhelimen, ensimmäisen mokkulan HSPA+-yhteyksillä sekä maailman pienimmän langattoman modeemin.

Huawei on tunnettu monien eurooppalaisoperaattoreidenkin laitetoimittajana. Aiemmin yhtiö ei ole valmistanut älypuhelimia, joiden markkinoille se nyt Android-alustan myötä astuu.

Googlen Android-puhelimia on tulossa tulevaisuudessa markkinoille Huawein ohella myös muun muassa Samsungilta, Motorolalta sekä Sony Ericssonilta.

Kommentit (3)

Android (vahvistamaton)

2

Hienoa! Nyt nähdään todella mihin kiinalaiset pystyy kun lähtevät tosissaan kilpailemaan! Odotan innolla miten ovat hommassa onnistuneet..

Vastaa
Yesse (vahvistamaton)

3

No toi HuaWein mokkulaki katkee joka toinen minuutti, ois tuonu 3G verkon markkinoille vasta sitten kun se toimii kunnolla!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja