Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony Ericssonilta tulossa C901- ja W395-puhelimet

1
Markus Lehtiniitty

Sony Ericssonilta tulossa C901- ja W395-puhelimet
Sony Ericssonin kahdesta tulevasta puhelinmallista, C901:stä ja W395:stä, on saatu lisää tietoja julkisuuteen. Olemme kertoneet molemmista jo aiemminkin, mutta nyt molemmat ovat saaneet lopulliset mallinimensä aiempien kehitysnimien sijaan.

W395:n kehitysnimi on Yao. W395 on uusi liukukannellinen Walkman-musiikkipuhelin. Lähinnä kyseessä on musiikkiversio jo markkinoilla olevasta F305-puhelimesta, joka puolestaan on suunnattu osaltaan pelipuhelimeksi. Ominaisuuksien osalta W395 tulee vastaamaan pitkälti F305:tä - ainoastaan musiikkipuolelle on tehty tyypilliset Walkman-lisäykset. W395:nkin ominaisuuksiin kuuluvat siis F305:n tapaan muun muassa kahden megapikselin kamera, Memory Stick Micro -muistikorttipaikka, stereo-Bluetooth sekä stereokaiuttimet.
Jutun lopusta löytyvässä kuvassa esiintyvä C901 on aienmmin tunnettu kehitysnimellä Filippa. C901 kuuluu Sony Ericssonin kamerapuhelinten Cyber-shot-mallistoon ja siinä on viiden megapikselin kamera automaattitarkennuksen ja xenon-salamavalon kera. Lisäksi C901:stä löytyy hymylaukaisintoiminto, joka ottaa kuvan heti kun kuvattava hymyilee kameralle. Toiminto on tuttu jo Sony Ericssonin aiemmista malleista.

C901 tulee markkinoille kolmena eri värivaihtoehtona: Noble Black, Sincere Silver ja Precious Peach. Tietojen mukaan Sony Ericsson tulee julkistamaan C901:n 15. helmikuuta eli päivää ennen Mobile World Congress -tapahtuman alkua. Markkinoille puhelimen pitäisi ilmaantua huhtikuussa.

W395:n julkaisuajankohdasta ei toistaiseksi ole varmuutta. Luultavasti myös se julkistetaan ensi kuussa samanaikaisesti C901:n kanssa. Mahdollista on kuitenkin myös aikaisempi ajankohta. Joka tapauksessa W395:n odotetaan tulevan markkinoille C901:n tavoin huhtikuussa.Kuvat C901:stä vuoti julkisuuteen SEMC Blog ja W395 -kuvat IT168-sivusto.

Kommentit (1)

Make (vahvistamaton)

1

Pakko myöntää että Sony Ericssonilla on erittäin hienoja puhelimia eritoten Walkman ja Cyber-shot sarjat. itellä on kuitenki tällä hetkellä nokia

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja