Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia Chatista tuli Contacts on Ovi

5
Markus Lehtiniitty

Nokia Chatista tuli Contacts on Ovi
Nokia on julkaissut Beta Labs -palvelunsa kautta uuden Contacts on Ovi -mobiilisovelluksen. Käytännössä kyseessä on Nokia Chat -sovelluksen uudistettu versio, jonka yhteydessä myös nimi vaihtui. Nokia näyttää sitovan ohjelmistojaan tiukemmin kiinni palvelujensa Ovi-sateenvarjobrändiin.

Uuden Contacts on Ovi -sovelluksen päätoiminnallisuudet ovat samat kuin edeltäjässäänkin, eli pikaviestintä sekä oman saatavuus- ja paikkatiedon jakaminen. Sovellus yhdistyy S60-puhelimissa osaksi perinteistä Osoitekirja-sovellusta.
Nimenmuutoksen ohella sovellus on kuitenkin kokenut samalla myös monia muita uudistuksia. Aiemmissa versioissa esiintyneitä bugeja on korjattu paljon, laitetuki on laajentunut merkittävästi, ulkoasua on parannettu ja muutamia ominaisuuksia lisätty. Uusiin ominaisuuksiin kuuluu muun muassa mahdollisuus jakaa kuunneltava musiikki osana henkilökohtaista viestiä.

Contacts on Ovi on nyt saatavilla myös S60 3rd Edition Feature Pack 2 -alustalle sekä Java-versiona Series 40 -puhelimille. Tuen laajenemisen myötä Contacts on Ovi on nyt siis saatavilla kaikille S60 3rd Edition -puhelimille, monille Series 40 -puhelimille sekä maemo-alustaa käyttäville Nokian Internet Tablet -laitteille.

Nokia tulee jatkamaan Contacts on Ovin kehitystä. Contacts on Ovi -tiimin tuotepäällikkö Kristian Luoma myös pyytää käyttäjiltä Contacts on Ovia koskevaa palautetta Beta Labsin blogissa.

Contacts on Ovin voi ladata Nokian Beta Labsin kautta. Sovelluksen käyttö vaatii Nokia Account -tunnuksen. Jos puhelimessa on ennestään asennettuna Nokia Chat, tulee se ja sen mukana tullut tukipaketti poistaa ennen Contacts on Ovin asentamista.

Kommentit (5)

hah (vahvistamaton)

1

eipä tuo mitään uutta ole, iPhone ja Apple keksinyt tuonkin jo monta kertaa ennen nokian halpakopiota

Vastaa
eki (vahvistamaton)

3

Joo ei pärjää mun iPhonelle, ja sitä paitsi oon samanlaista käyttäny iPhonella kohta 3 vuotta

Vastaa
N97 käyttäjä (vahvistamaton)

5

"Contacts on Ovi on nyt saatavilla myös S60 3rd Edition Feature Pack 2 -alustalle sekä Java-versiona Series 40 -puhelimille. Tuen laajenemisen myötä Contacts on Ovi on nyt siis saatavilla kaikille S60 3rd Edition -puhelimille..."

Eli tuki on myös FP1 puhelimille vai ei???

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja