Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian tulevasta E75:stä lisää kuvia, julkistus ensi kuussa?

8
Markus Lehtiniitty

Nokian tulevasta E75:stä lisää kuvia, julkistus ensi kuussa?
Nokian tulevasta E-sarjan E75-puhelimesta on vuotanut lisää kuvia julkisuuteen. DailyMobile.se:n julkisuuteen tuomat uudet kuvat ovat aiempaa korkeatasoisempia. Uusissa kuvissa E75 myös näyttää huomattavasti aiempaa paremmalta sekä viimeistellymmältä.

E75:ssä on perinteisen puhelinnäppäimistön ohella myös esiin liukuva QWERTY-täysnäppäimistö (kuvissa tosin esiintyy QWERTZ-näppäimistöasettelu). Kuorissa on käytetty hillitysti metalleja, ja muun muassa E75:n takakuori on metallinen.
E75:n näytön koko on 2,4 tuumaa, kameran tarkkuus 3,2 megapikseliä ja lisäksi E75 tukee monipuolisesti erilaisia yhteyksiä: kyseessä on 3G-puhelin HSDPA-tuella sekä Bluetooth- ja WLAN-yhteyksillä. E75 käyttää Symbian-käyttöjärjestelmää ja S60 3rd Edition Feature Pack 2 -käyttöliittymää. Luultavasti E75:n ominaisuuksiin tulee kuulumaan ainakin myös GPS-paikannus.

Mitä todennäköisimmin Nokia tulee julkistamaan E75:n helmikuun 16. päivä Mobile World Congress -tapahtumassa. E75:n lisäksi julkisuuteen on vuotanut myös rakenteeltaan E75:ää täysin vastaava 5730 XpressMusic. Myös sen julkaiseminen saattaa olla ohjelmassa MWC:ssä ensi kuussa.DailyMobile.se:n artikkelista löytyy paljon lisää kuvia tässä jutussamme esillä olevien lisäksi!

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (8)

purr (vahvistamaton)

2

Näyttää hyvältä. Saa nähdä milloin tulee kauppoihin ja mihin hintaan.

Vastaa
admin (vahvistamaton)

3

Jeesuksen aikainen Symbian vieläkin, sama kun tekisi uuden Ferrarin hörymoottorilla

Vastaa
Tonza (vahvistamaton)

4

"Jeesuksen aikainen Symbian vieläkin, sama kun tekisi uuden Ferrarin hörymoottorilla"

Tuohan on uusin mahdollinen symbian käyttis?
jos hinta tulee olemaan sopiva, niin siinä on seuraava puhelimeni.

Vastaa
Jartsuli (vahvistamaton)

5

Hölmön pieni näyttö kun on 5800XM:n jo tottunut.. Aivan loistava luuri tulisi, jos tuohon 5800 rakenteeseen lisättäisiin esiin liukuva qwerty näppis.. ilman että se kuitenkaan juuri lisäisi laitteen paksuutta.

Vastaa
Keke (vahvistamaton)

7

Uusiin symbian ei paljoa lohduta kun se on surkea! Niin kauan kuin symbian on nokian puhelimissa puhelimeni on jonkun muun merkkinen. Nokian onglema on, että se ei saa mitään innovatiivista aikaan. Aina vain samaa vanhaa... sopii suomalaisille junteille!

Vastaa
IL____ (vahvistamaton)

8

Ihmeen pieni näyttö???
Vieläköhän kalenteri merkinnät tulee tehdä "GMT ajassa"...?? Vai joko siitä on tehty käytettävä?
Ainakin vielä E66 kalenteri on käyttökelvoton, kun välillä vaihtaa aikavyöhykettä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja