Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony Ericssonilta tulossa C903, julki ensi kuussa

1
Markus Lehtiniitty

Sony Ericssonilta tulossa C903, julki ensi kuussa
Sony Ericsson julkistaa ensi kuussa uuden C903-puhelimen. Aiemmin puhelin on tunnettu kehitysnimellään Frances.

Kyseessä on Sony Ericssonin kamerapuhelinten Cyber-shot-sarjaan kuuluva liukukansipuhelin, jossa on viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera. Puhelimen lopullisen mallinimen paljasti SEMC Blog -sivusto, joka on tunnettu varsin luotettavana lähteenä Sony Ericssoniin liittyvien tietojen osalta.
C903:ssa on niin sanottu aktiivinen linssinsuojus, eli kamerasovellus käynnistyy automaattisesti, kun linssinsuojus avataan. Samantyylisiä linssinsuojuksia on nähty muun muassa Sonyn kameroissa. Jutun lopussa olevassa kuvassa C903 on oikealla ja Sonyn digitaalikamera vasemmalla. Aktiivisen linssinsuojuksen ohella C903:ssa on panostettu kuvaamisominaisuuksiin muun muassa Photo fix -toiminnolla, kasvojentunnistuksella sekä hymylaukaisintoiminnolla.

C903 tulee asettumaan Sony Ericssonin mallistossa kamerapuhelinten lippulaivamalli C905:n alapuolelle. C903:n näyttö on kooltaan 2,4 tuumaa ja tarkkuudeltaan 240x320 pikseliä ja lisäksi C903:sta tulee löytymään GPS-paikannus.

Sony Ericsson tulee julkistamaan C903:n monien muiden mallien kanssa 15. helmikuuta eli päivää ennen mobiilialan vuotuisen suurtapahtuman Mobile World Congressin alkua. Markkinoille C903:n kaavaillaan saapuvan vuoden 2009 toisen vuosineljänneksen lopulla eli luultavasti vasta kesäkuussa. Puhelimen tulevasta hinnasta ei ole toistaiseksi tietoa.

C903:n ohella Sony Ericsson julkistanee Mobile World Congressin yhteydessä myös C901- ja W395-puhelimet, joista kerroimme aiemmin tällä viikolla.

Kommentit (1)

tomppa (vahvistamaton)

1

varmaa ihan siisti kapula!! Onko tämä liukukantinen eli näppäimet tulee esiin normaalisti kantta liutettaessa ylöspäin?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja