Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin kolmesta tulevasta puhelimesta tietoja julkisuuteen

3
Markus Lehtiniitty

Samsungin kolmesta tulevasta puhelimesta tietoja julkisuuteen
Samsungin kolmesta tulossa olevasta puhelinmallista on vuotanut tietoja julkisuuteen. Tietojen takana on Insider-bloginsa kautta Expansys-verkkokauppa. Expansys on näin ollen kunnostautunut viime aikoina vuotojen osalta oikein kunnolla, sillä kyseinen verkkokauppa vuosi myös HTC:n päivitetyn Touch Cruisen julkisuuteen ennen sen julkaisua.

Expansysin blogiin kirjoittaneen Airax Sarkarin mukaan Expansysille esiteltiin kolmea tulevaa Samsung-puhelinta.
B2100:n kerrotaan olevan tuleva kovaan käyttöön tehty puhelin, joka seurailee M110-mallin jalanjälkiä. Tietojen mukaan B2100 tulee muistuttamaan melkoisesti myös B2700-mallia, mutta siitä olisi tiputettu pois 3G-yhteyksien tuki, taskulamppu sekä askelmittaritoiminto. B2100 tulee olemaan IP54-kestävyyssertifioitu.

Kahdesta muusta tulevasta puhelimesta ei vielä tiedetä lopullisia mallinimiä, vaan ne tunnetaan toistaiseksi vain kehitysnimillään Louve ja Pivot.

Louve on Microsoftin Windows Mobile 6.1 Professional -käyttöjärjestelmällä varustettu puhelin, jonka ominaisuuksiin kuuluvat myös 3,2 megapikselin kamera ja sekä esiin liukuva QWERTY-täysnäppäimistö. Expansysin mukaan Louve vaikuttaa mielenkiintoiselta ja muistuttaa ulkonäöltään erittäin paljon HTC:n TyTN II:ta.

Pivotin puolestaan kerrotan olevan seuraaja aiemmalle i780-mallille. Pivot on myös yksi ensimmäisiä uudella Windows Mobilen 6.5 -versiolla varustettuja puhelimia. Pivotin ominaisuuksiin Expansys kertoo kuuluvan viiden megapikselin kameran LED-kuvausvalolla, näytön alta i780:n tapaan löytyvän QWERTY-täysnäppäimistön, GPS-paikannuksen sekä Bluetooth- ja WLAN-yhteydet.

Tarkempaa tietoa edellä mainittujen puhelinten julkistus- tai markkinoilletuloaikatauluista ei toistaiseksi ole. Melko luultavaa on, että Samsung tulee kertomaan niistä lisää viimeistään ensi kuussa Mobile World Congress -tapahtumassa.

Kommentit (3)

Pauli V. (vahvistamaton)

1

Eipä ainakaan nuo Windows Mobile -alustaa käyttävät puhelimet kiinnosta, sillä Windowsiin kyrpiintyy jo tietokonekäytössäkin.

Vastaa
Jussi_ (vahvistamaton)

2

Pauli: Eihän noissa ole muuta yhteistä kuin nimi. Kännykkäpuolella WM on oikeastikin varsin hyvä. Tietokonepuolella kyllä jaan mielipiteesi.

Vastaa
Tuntematon käyttäjä

3

Windows Mobile SUCKS!!.
Symbiakin on toimivampi,mutta missä ovat ne Linux-mallit Samsungilta??. =/
Odottaisin LISÄÄ 8Mpix kameralla ja GPS:llä/A-GPS:llä-varustettuja malleja!.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja