Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia valmistanut yli 500 miljoonaa puhelinta Unkarissa

Markus Lehtiniitty

Nokia valmistanut yli 500 miljoonaa puhelinta Unkarissa
Nokia on valmistanut yli 500 miljoonaa puhelinta Unkarin Komaromin tehtaallaan. Nokian Press Bulletin Board -lehdistöblogin mukaan Komaromissa juhlistettiin puolen miljardin puhelimen rajapyykin ylittymistä aiemmin tänään.

Nokian Komaromin puhelintehdas on perustettu vuonna 1999 ja siellä valmistetaan puhelimia Euroopan, Lähi-Idän sekä Afrikan markkinoille.
Kuluneen kymmenen vuoden aikana Komaromin tehtaalla on Nokian mukaan tuotettu useita myyntihittejä ja Nokian suosituimpia puhelinmalleja kuten esimerkiksi Nokia 2760 sekä erittäin suosittu Nokia 6300. Myös Nokian ensimmäistä massamarkkinoille suunnattua kosketusnäyttöpuhelinta, 5800 XpressMusicia, valmistetaan Komaromissa. 500. miljoonas Komaromissa valmistettu puhelin oli kuitenkin hopeanvärinen Nokia N79.

Nokian toimitusjohtaja Olli-Pekka Kallasvuo oli Press Bulletin Boardin mukaan huomionosoituksessaan tehtaan työntekijöille ylistänyt tehtaan henkilökuntaa heidän saavutuksistaan sekä omistautumisestaan laadulle.

Suomessa Nokialla on puhelintehdas Salossa. Juttumme kuvassa puolestaan on nähtävillä N95 8GB -mallin valmistusta.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja