Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokialta päivitykset N78:lle ja N82:lle

3
Markus Lehtiniitty

Nokialta päivitykset N78:lle ja N82:lle
Nokia on julkaissut ohjelmistopäivitykset N78- ja N82-malleilleen.

N78 päivittyi versioon 20.149. Nokia Kartat -sovellus on päivittynyt 2.0-versioon ja lisäksi päivitys sisältää monia pieniä bugikorjauksia ja parannuksia yleiseen toimivuuteen lähes koko puhelimenlaajuisesti. Käyttöliittymän toimintanopeuden kerrotaan myös monin paikoin parantuneen. Kattava lista N78:n uuden ohjelmiston tuomista muutoksista löytyy DailyMobile.se:n artikkelista.
N78:n ohella myös N82 on päivittynyt uuteen versioon: uusi versio on numeroltaan 31.0.016, kun edellinen versio edusti 30.x-sarjaa. N82:n uuden ohjelmistoversion tuomista uudistuksista ei toistaiseksi ole tarkempaa tietoa, mutta All About Symbian -sivuton ylläpitäjä Steve Litchfield on varoittanut ohjelmistopäivityksen rikkoneen ainakin hänen puhelimensa Nokia Kartat 2.0 -sovelluksen. Ongelman laajemmasta esiintymisestä ei kuitenkaan ole tietoa.

N78:n voi päivittää joko puhelinverkon kautta FOTA-päivityksenä tai tietokoneen avulla Nokian PC Suiten alla. N82:n päivitys onnistuu vain jälkimmäisellä tavalla. Sekä N78:n että N82:n pitäisi säilyttää käyttäjän tiedot ja sovellukset koskemattomina päivityksen yhteydessä, mutta varmuuskopioiden ottaminen on kuitenkin suositeltavaa.

Päivitysten tarkka saatavuus voi vaihdella eri kieliversioiden mukaan. Eri kieliversiot tulevat yleensä kuitenkin saataville muutamien päivien sisällä.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

manni

1

Hmm. Onko tuo asetusten säilyvyys tiettyjen luurien ominaisuus? Olen E51-puhelintani päivittänyt pari kertaa, joka kerta hukkaa asetukset, jotka saa kyllä PC Suitella varmuuskopioitua ja palautettua. Muillakin E51-yksilöillä tekee samaa. Myös E90 muistaakeni tyhjentää käyttäjän asetukset myös. Käytän päivitykseen Nokian Software Updateria XP-työasemassa.

Vastaa
Markus Lehtiniitty

2

Kyllä, käyttäjän tietojen säilytys (UDP) ohjelmistopäivityksen yhteydessä on lähinnä uudemmissa malleissa jo yleistynyt ominaisuus.

Vastaa
Peikko (vahvistamaton)

3

Jep itsellä 5800XM:ssä asetukset pysyy päivityksen yhteydessä. :)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja