Philipsin Xenium X520 -puhelimelle lisävirtaa AAA-paristosta

4
Markus Lehtiniitty

Philipsin Xenium X520 -puhelimelle lisävirtaa AAA-paristosta
Philips on tunnettu puhelimista, jotka tarjoavat erittäin pitkät toiminta-ajat. Muiden kuin toiminta-aikojensa osalta Philipsin puhelimet eivät olekaan tarjonneet paljoakaan erikoisominaisuuksia. Aiemmin olemme kertoneet esimerkiksi Xenium X600 -mallista, joka tarjoaa kahden kuukauden valmiusajan.

Nyt Philipsin Xenium X520 -puhelin kuitenkin tarjoaa jälleen yhden innovaation, jolla voi tarvittaessa pidentää näppärästi puhelimen toiminta-aikaa. Xenium X520:ssa nimittäin voidaan käyttää standardia AAA-paristoa lisävirtaa antamaan. Tekniikan nimeksi on annettu Backupower ja patteriosa kulkee nimellä Smartcavity.

Yhden AAA-pariston kerrotaan antavan X520:lle puheaikaa 2,5 tuntia ja valmiusaikaa jopa viikon verran. X520:n omasta, 1150 milliampeeritunnin akusta irti saa kahdeksan tuntia puheaikaa ja yhden kuukauden valmiusajan. Xenium X520:ssa kerrotaan voitavan käyttää minkälaista tahansa AAA-paristoa. Jos käytetään ladattavaa paristoa, niin se latautuu X520:n ollessa kytkettynä laturiin.



Ominaisuuksien osalta Xenium X520 ei paristoerikoisuuttaan lukuun ottamatta ole kovinkaan erikoinen. X520:n tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat kahden megapikselin kamera, FM-radio RDS-tuella, musiikkisoitin, microSD-muistikorttipaikka sekä Bluetooth-yhteys stereotuella. Xenium X520 on nelitaajuus-GSM-puhelin ja sen TFT-värinäytön tarkkuus on 176x220 pikseliä.

Xenium X520:n pitäisi saapua markkinoille maaliskuussa eli parin kuukauden kuluessa. Philipsin puhelimia on viime aikoina nähty lähinnä Venäjän ja Kiinan markkinoilla, joten myös X520:n voisi olettaa saapuvan kauppoihin näillä alueilla. Tarkempaa tietoa tulevista markkina-alueista ei toistaiseksi kuitenkaan ole.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Honor Magic Vs – hinta laskenut -38%

Honor Magic Vs
990 € Power
1599 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 1599 €

Xiaomi 12T – hinta laskenut -37%

Xiaomi 12T
406 € Proshop
406 € CDON
438 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 648 €

TCL 40R – hinta laskenut -36%

TCL 40R
179 € Power

Alin hinta viikko sitten: 279 €

Samsung Galaxy A23 5G – hinta laskenut -28%

Samsung Galaxy A23 5G
129 € DNA
149 € Power
169 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 179 €

Kommentit (4)

Anonyymi käyttäjä
Bluejack (vahvistamaton)

2

Mun muistissa olisi jotta joskus aikojen alussa philipsin ensimmäisissä malleissa oli virransyöttönä aaa- paristot

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
ahet (vahvistamaton)

3

Kätevä puhelin niille, jotka käyttää kännykkää siihen mihin ne enimmäkseen on tarkotettu ;) älkääpä nyt kukaan suuttuko tästä.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
iPhöne (vahvistamaton)

4

Juu kätevä keksintö. Sais muut mpuhelinvalmistajat ottaa Philipsistä mallia. Tietysti jos Omenan kannattajilta kysytään niin ei kyllä voita iPhöneä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.