Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Mozillan Fennec-selain Windows Mobilelle helmikuussa?

3
Markus Lehtiniitty

Mozillan Fennec-selain Windows Mobilelle helmikuussa?
Mozillan mobiiliselaimesta, jonka kehitysnimi on Fennec, saattaa valmistua ensimmäinen Microsoftin Windows Mobilelle tarkoitettu versio helmikuussa.

Mozillan wikin mukaan tähtäin on asetettu milestone-version julkaisuun helmikuun ensimmäiselle viikolla. Version kerrotaan olevan suunniteltu erityisesti HTC:n Touch Prolle - välttämättä kaikille Windows Mobile -laitteille ei tukea siis heti luvata. Helmikuun ensimmäisellä viikolla mahdollisesti tulossa oleva versio on luonnollisesti myös vielä hyvin keskeneräinen ja alkukantainen.
Toistaiseksi Mozillan Fennec-mobiiliselain on ollut saatavilla vain Nokian Internet Tablet -laitteissa käytetylle maemo-alustalle. Windows Mobile -version ohella Mozilla kehittää parhaillaan Fennecistä myös Symbian- eli S60-versiota. Symbian-version aikataulusta ei toistaiseksi ole tietoa. Applen iPhonelle, RIM:n BlackBerry-laitteille tai Googlen Android-alustalle Mozillan selain ei kuitenkaan vielä hetkeen ole rantautumassa.

Aiemmin Mozillan johto on todennut, että toden teolla Mozilla on mukana mobiiliselainmarkkinoilla vasta vuonna 2010. Vuosi 2009 siis kuluu vielä pääosin tuotteiden rakennustyöhön.

Kommentit (3)

S60 (vahvistamaton)

1

"Windows Mobile -version ohella Mozilla kehittää parhaillaan Fennecistä myös Symbian- eli S60-versiota."

Tiedoksi msly:lle että Symbian ja S60 ei ole sama asia. Symbian on käyttöjärjestelmä, jonka päällä pyörivä S60 on Symbianille kehitelty ohjelmistoalusta.

Vastaa
Mjuu (vahvistamaton)

2

Mut eikös ne muut alakki oleen haudattu paitsi tuo S60 ja S40

Vastaa
Jonathan (vahvistamaton)

3

Alkavat vähitellen olla. Tunnetuin eli UIQ meni nurin vhän aikaa sitten ja S40:lla ei ole mitään tekemistä Symbianin kanssa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja