Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin i780:lle Windows-päivitys ja Sony Ericssonin XPERIA:lle ohjelmistopäivitys

Markus Lehtiniitty

Samsungin i780:lle Windows-päivitys ja Sony Ericssonin XPERIA:lle ohjelmistopäivitys
Samsungin i780-puhelimelle ja Sony Ericssonin XPERIA X1:lle on julkaistu päivitykset. i780:lle on julkaistu Windows Mobile -päivitys, jolla puhelimensa Windows Mobile -version saa päivitettyä versiosta 6.0 versioon 6.1. XPERIA X1:lle on sen sijaan julkaistu vain tavallinen ohjelmistopäivitys.

Samsungin i780:n päivittäminen onnistuu Samsungin sivujen kautta, joilla valitaan aluksi maa ja sen jälkeen tietokoneessa oleva käyttöjärjestelmä. Tämän jälkeen sivuilta ladataan sopiva päivitysohjelma, jolla itse i780:n päivittäminen suoritetaan.
Windows Mobilen 6.1-versio tuo 6.0:aan verrattuna mukanaan muun muassa uudistetun työpöydän ja kamerakäyttöliittymän, helpomman WLAN-verkkoyhteyden luomisen, ohjelmahallinnan, yksinkertaistetun sähköpostisovelluksen sekä parannetun Internet Explorer -verkkoselaimen ja tietoturvan.

Sony Ericssonin XPERIA X1 on sen sijaan kokenut pienemmän muutoksen. Sille on ilmestynyt uusi R2A-ohjelmistoversio 1.03.936.6, kun edellisen versionumero oli 1.02.936.3. Virallista tietoa muutoksista ei ole, mutta raporttien mukaan päivityksen jälkeen XPERIA ainakin käynnistyy ja kytkeytyy verkkoon nopeammin. Päivittäminen onnistuu Sony Ericssonin Update Service Application -sovelluksella. Sovellus kertoo, että uutta versiota ei olisi saatavilla, mutta ajettaessa päivitys asentuu kuitenkin uusi versio.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja