Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Acer mukaan puhelinmarkkinoille - julkistus ensi kuussa

2
Markus Lehtiniitty

Acer mukaan puhelinmarkkinoille - julkistus ensi kuussa
Aiemmin lähinnä tietokonevalmistajana tunnettu Acer tulee mukaan puhelinmarkkinoille ensi kuussa, kun se julkistaa ainakin yhden uuden älypuhelimen Mobile World Congress -tapahtumassa Espanjan Barcelonassa 16. helmikuuta. Acerin mukaantuloa puhelinmarkkinoille on osattu odottaa jo jonkin aikaa.

Acer on julkaissut jutun lopusta löytyvän kutsun Mobile World Congress -lehdistötilaisuuteensa. Se vahvistaa, että Acer tulee julkistamaan 16. helmikuuta älypuhelimen, mutta ei kerro sitä, tuleeko uusia malleja heti useampia. Acerin lehdistötilaisuuden tulevat vetämään Acerin toimitusjohtaja Gianfranco Lanci ja Acerin Smart HH -liiketoimintaryhmän johtaja Aymar De Lencquesaing.
Acer osti viime vuonna taiwanilaisen E-Ten-yhtiön, joka on aiemmin tunnettu Microsoftin Windows Mobile -käyttöjärjestelmään perustuvista Glofiish-älypuhelimistaan. E-Tenin hankinta toimii pohjana Acerin tulevalle puhelimelle, joten tällä perusteella myös Acerin tulevan puhelimen voisi olettaa olevan Windows Mobile -perustainen.

Tarkat tiedot koskien esimerkiksi Acerin tulevan puhelimen tai puhelinten ominaisuuksia, ulkonäköä tai hintaa ovat yhä hämärän peitossa. Ainakin ensimmäisissä Acerin puhelimissa käytettäneen vielä Windows Mobile -käyttöjärjestelmää, mutta tarkemmasta versiosta ei vielä myöskään ole tietoa. Mahdollista on, että Acer käyttäisi vanhaa 6.1-versiota tai jo uutta vasta Mobile World Congressissa esiteltävää 6.5-versiota.

Ensi kuun Mobile World Congressista on kehkeytymässä todellinen megatapahtuma tänäkin vuonna. Suuret valmistajat, mukaan lukien esimerkiksi Nokia, Samsung, Sony Ericsson ja LG, tulevat julkaisemaan tapahtuman yhteydessä kaikkia useampia uusia puhelinmalleja, minkä lisäksi myös pienet valmistajat, kuten Acer tulevat myöskin laajasti käyttämään Mobile World Congressia tuotteidensa julkistuspaikkana.

Kommentit (2)

joo o (vahvistamaton)

1

Hmm.... Kyllä nyt moni tekee puhelimia. Kohta varmaan joku Mersu tekee myös niitä. o.O

Vastaa
eijjoo (vahvistamaton)

2

hyvä hyvä!josko kohta pocket pc on täysiverinen miniläppäri ja toisinpäin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja