Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia esitteli kolme halpispuhelinta

11
Matti Vähäkainu

Nokia esitteli kolme halpispuhelinta
Nokia ilmoitti tänään kolmesta uudesta puhelinmallista. Kaikki kolme ovat halpoja candybar-malleja, joiden ansiosta Nokia on noussut maailman suurimmaksi matkapuhelinvalmistajaksi. Uutuudet tulevat saataville toisella vuosineljänneksellä.

2700 classic on halvin kolmesta uutuudesta. 65 euron verottomaan hintaan saa muistikorttipaikalla, kahden megapikselin kameralla ja musiikkisoittimella varustetun puhelimen.
Jo aiemmin Olli-Pekka Kallasvuon Nokia World -tapahtumassa alleviivaamaa strategiaa pyritään noudattamaan tällä puhelimella. Sen odotetaan olevan monille puhelimen ostajille ensimmäinen kosketus internettiin.

Nokia 2700 classic

Kolmosten keskimmäisenä Nokia esitteli 6303 classic -puhelimen, joka jatkaa pitkälti aiemman ja samalla erittäin suositun 6300-mallin jalanjäljillä. Puhelimesta löytyvät 2,2-tuuman näyttö, 3,2 megapikselin kamera, esiasennettu Nokia Maps sekä musiikkisoitin ja 3,5mm kuulokeliitin. GPS-käyttöä varten pitää ostaa erillinen Bluetooth GPS-vastaanotin. Puhelimen suositushinta verottomana on 135 euroa.

Nokia 6303 classic

Sarjan lippulaiva on 235 euron verottomala suositushinnalla 6700 classic. 6700 classic on 3G-puhelin HSPA-yhteyksillä, jonka ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa viiden megapikselin kamera, aGPS, musiikkisoitin ja radio, muistikortti paikka ja kiihtyvyysanturi. Nokian mukaan 6700 classicissa on keskitytty erityisesti laadukkaisiin materiaaleihin ja muotoiluun.

Nokia 6700 classic

Kommentit (11)

Juho (vahvistamaton)

1

6700 on ihan hyvännäköinen ja jos noilla ominaisuuksilla ja hintaa jää 260 euron tienoille, niin eiköhän puhelimesta voi tulla ihan suosittu. Toinen asia on, onko 5 megapikselin kamerasta mihinkään, vai huijataanko kuluttajia isolla pikselimäärllä. Varteenotettava vaihtoehto.

Vastaa
Makko (vahvistamaton)

2

Hyvältä vaikuttaa Nokian uudet halpikset, eikä oo pahan näkösiäkään.

Vastaa
purr (vahvistamaton)

3

Nyt saa vanha puhelin kestää vähän aikaa vielä. 6700 menee kyllä heti ostoon kun tulee.
Ainakin 6220 Classikin 5mpix kamera on hyvä. Puhelin on samaa hintaluokkaakin.

Vastaa
Samu (vahvistamaton)

4

Onko 235 euron veroton hinta eli verojen kanssa noin 290 euroa maksava puhelin "halpis"?

Vastaa
jehu (vahvistamaton)

6

Onko 2700c suositushinta todella 65€ alv0? Kaverilla olisi tarve edulliselle puhelimelle, hintaluokka mielellään alle 100€. Tuohon hintaan ei monia saa, mutta tuossa olisi kuitenkin jo 2m kamera, soitin, radio ja muistikorttipaikka. Ja jos tuo on suositushinta, puhelimen voi myydä halvemmallakin.

Vastaa
erpe (vahvistamaton)

7

@ purr "Nyt saa vanha puhelin kestää vähän aikaa vielä. 6700 menee kyllä heti ostoon kun tulee.
Ainakin 6220 Classikin 5mpix kamera on hyvä. Puhelin on samaa hintaluokkaakin."

Mikset osta 6220 classicia? Siinä ois s60:kin.

@ Samu "Onko 235 euron veroton hinta eli verojen kanssa noin 290 euroa maksava puhelin "halpis"?

Siinä on Nokian oma s40. Sen takia se on "halpis". :D

Vastaa
Lake (vahvistamaton)

8

Miksi pitää väkisin olla se saakelin symppari puhelimessa? Se tekee siitä vaan hitaan ja syö akkua. Joo s40:seen ei voi asennella ku java ohjelmia mut so what. Nykyseenkään puhelimeen (N95) ei o tullu asennettua mitää. Jos vaan s40 ois yhtä iso näyttö (ja mielellään tarkempi) ku tässä nii kelpais hyvin

Vastaa
Jonathan (vahvistamaton)

9

Juu, ei se s60 ole pelkästään positiivinen ominaisuus. Valitettavasti s40 on kyllä huonontunut lähes samaa tahtia mitä s60 on parantunut.

Nokia vastikään osti koko Sympparin ja pisti säätiöksi, joten se ja varsinkin S60 ovat ihan samalla tavalla Nokian omia. Tietenkin Nokialla on jonkinmoista yritystä lisätä yhteistyötä Symbianin parissa, mutta enpä tiedä miten tuo tulee onnistumaan.

Vastaa
purr (vahvistamaton)

10

erpe

Ostaisinkin 6220c:n jos se ei olis niin muovinen lelu ja jos akkua ei tarviis ladata joka ilta.

Vastaa
asd (vahvistamaton)

11

No mut hyvä että ovat älynneet 3,5mm kuulokeliitännän tulevan tarpeeseen ! =)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja