Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tuunattu Nokia 8800 Arte: Platinakuoret ja 1160 timanttia

Markus Lehtiniitty

Tuunattu Nokia 8800 Arte: Platinakuoret ja 1160 timanttia
Nokia on julkistanut 8800 Arte -mallinsa pohjalta monia variaatioita: 8800 Arte -perusmallin, 8800 Sapphire Arten, kullatun 8800 Gold Arten sekä hiilikuitukuorisen 8800 Carbon Arten. Nyt 8800 Carbon Arte on kuitenkin joutunut kolmannen osapuolen käsittelyyn. Brittiläinen Stuart Hughes on tuomassa estradille 8800 Carbon Artesta Royal Edition -erikoismallin.

Uusia Royal Edition -puhelimia tullaan valmistamaan vain 50 kappaletta ja se tulee edustamaan äärimmäistä luksusta.
8800 Carbon Arten hiilikuitukuorten tilalle on vaihdettu platinalevyt, jotka on myös kiinnitetty kahdeksalla käsintehdyllä platinaruuvilla. Lisäksi puhelimen reunoja kiertävät yhteensä 1160 pientä timanttia, joista yhteensä muodostuu 8,2 karaattia. Lisäksi Royal Edition -erikoismalli toimitetaan käsintehdyssä erikoispakkauksessa, joka on valmistettu graniitista ja nahasta.

Erikoismallin tuleva hinta ei ole tiedossa. Muutostyöt tavallisesta 8800 Carbon Artesta Royal Edition -malliksi tehdään Isossa-Britanniassa. Royal Editionin pitäisi tulla saataville 31. tammikuuta Pariisissa, Ranskassa sijaitsevassa Colette-kaupasta. Tämän lisäksi puhelimen tilaus tulee onnistumaan helmikuussa myös Stuart Hughes'in omilta verkkosivuilta.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja