Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tämäkö puhelin pieksää iPhonen?

32
Matti Vähäkainu

Tämäkö puhelin pieksää iPhonen?
LG:n tulevasta kosketusnäyttöpuhelimesta on vuotanut nettiin lisää tietoja. Kovin paljon Applen iPhonelta muistuttava Arena KM900 on uusimpien tietojen mukaan 3G-kännykkä, joka tukee GSM/UMTS/HSDPA-yhteyksiä. Kolmen tuuman WVGA-näytön resoluutio on huima 800x480, mutta tietoa sen kosketusnäyttöteknologiasta ei ole.

LG Arena KM900 on vain 11,5 milliä paksu, joten se sujahtaa taskuun helpommin kuin iPhone. Unwiredviewin mukaan kännykässä tulee olemaan myös jonkinlainen mobiili-tv, siitä käyttääkö se esimerkiksi DVB-H-tekniikkaa ei ole myöskään tarkkaa tietoa.
Ominaisuuslista näyttää kaikenkaikkiaan tällä hetkellä tältä:

- GSM/UMTS/HSDPA yhteydet
- 3 tuuman 800x480 WVGA-kosketusnäyttö
- 5 megapikselin kamera
- FM radio
- Mobiili-tv
- A-GPS-tuki
- 1000 mAh akku, 300 tuntia valmiusaikaa ja 230 minuuttia puheaikaa
- WLAN
- "S-Class" 3D-käyttöliittymä


Kommentit (32)

slimmi (vahvistamaton)

2

iPhone 3G on 12.4mm paksu (paksuin kohta)
about 0.9mm eroa, sen kyllä tulee huomaamaan sujahtamisessa

Vastaa
rikitikitii (vahvistamaton)

3

"iPhone 3G on 12.4mm paksu (paksuin kohta)
about 0.9mm eroa, sen kyllä tulee huomaamaan sujahtamisessa"

Mä huomaan tuon jo nyt! minäpuhelimen tappaja on saapunut!
omenat on äklöjä...

Vastaa
Bluejack (vahvistamaton)

4

no eipä toi ominaisuuksiltaan kovin erikoinen tarvi olla jotta tämän hetkisen i-phonen kellistää.

Vastaa
sarse (vahvistamaton)

5

Ääh, miten ne jaksaa kopioida iPhonea noin raakasti.. Ostaisivat aidon iPhonen eikä tommosia halpiskopioita!

Vastaa
sarse (vahvistamaton)

6

Ääh, miten ne jaksaa kopioida iPhonea noin raakasti.. Ostaisivat aidon iPhonen eikä valmistais tommosia halpiskopioita!

Vastaa
ALIS (vahvistamaton)

9

Mikä hitto siinä on että kaikkia uusia puhelimia pitää verrata johonki vanhaa iphone romuun? Iphone on "piesty" jo moneen kertaan, lopettaisivat jo ton turhan vertailun.

Ja apple fanittajille jotka alkaa valittamaan: iphone on kallis ja ihan täysin turha LELU.

Vastaa
Tuntematon (vahvistamaton)

10

Miten niin Iphone on piesty? Tuo on kyllä aika paljon samanlainen kuin iphone, eikai ne Applea matkisi noin paljon jos Iphone olisi jo vanha ja piesty...

Vastaa
junkers (vahvistamaton)

12

Piesty ominaisuuksiensa puolesta. Nyt ei tarkoitettu mitään myyntiä kuten lainausmerkeistä huomaa. Omenapuhelin on nyt hot mutta jo alle vuoden päästä not luultavasti. Trendipohjalta ei ole hyvä rakentaa jonkin laitteen imagoa pitkäkestoisuuden kannalta.

Vastaa
poke (vahvistamaton)

14

no siis, ku990 jo pieksää iphonen hintalaatu suhteessa.. ni tämähän on jo overkilliä.. mahto iphoneki kopioida jotain muuta ensin..

Vastaa
Steve The God (vahvistamaton)

15

Miksi uusia malleja verrataan aina iPhoneen jonka markkinaosuus on mitättömän pieni? Miksi marginaalituote pitäisi "tappaa" ?

"Toimittajan" tavoitehakuisuus on liian läpinäkyvää.

Vastaa
Diipadaapaa (vahvistamaton)

16

Onhan näitä "pieksijöitä" uutisoitu ja julkaistu jo useampi. Ja joka kerta kysytään että jokohan tämä sen iphonen pieksee. Vielä ei ole yksikään "ominaisuuksiltaan parempi" puhelin sitä tehnyt kuin paperilla. Kun se ei ole niistä spekseistä kiinni. Iphone on ensimmäinen puhelin jota on ilo käyttää ja siinä on se syy miksi sitä on niin vaikea lyödä. Nokialaisia vuodesta 1994 olen käyttänyt ja WM6 puhelinkin oli välissä. Mutta ei vaan voi mitään vaikka edellinen HTC:ni piekseekin Iphonen, en ikinä vaihtaisi siihen takaisin. En enää ymmärrä miten joku jaksaa käyttää niin kankeaa puhelinta kuin WM6-laitteet. Nokian "käytettävyydestä" nyt ei kannata edes puhua.

Vastaa
Hybridi (vahvistamaton)

18

Jes, viimeinkin, olikin jo aika ajaa Applen luurit suohon... niin p*skoja kun ne ovat... :D (älä ota tätä henkilökohtaisesti)

Vastaa
-R- (vahvistamaton)

19

-Jes, viimeinkin, olikin jo aika ajaa Applen luurit suohon... niin p*skoja kun ne ovat... :D (älä ota tätä henkilökohtaisesti)-

Onko omakohtaisia kokemuksia kyseisestä puhelimesta...pelle.

Vastaa
hmm...? (vahvistamaton)

20

Huvittavia nämä "johan on kopioitu iphonea" kommentit. Jos puhelin on ohut, kiiltävä, kamerallinen ja kosketusnäytöllinen se ei voi näyttää kovinkaan erilaiseta loppujen lopuksi.

Vastaa
-.- (vahvistamaton)

21

Toi iPhone vs muut valmistajat on pelkkää säälittävää paskaa. Ei se applekaan mikään jumalayritys ole. Ei ole mikään ihme vaikka joku toinen valmistaja päihittäisikin minäLuurin. Itse kirjoitin tämän viestin MacBookilla mutta silti en ole mikään pelle apple-fani

Vastaa
Eki (vahvistamaton)

22

Iphone sai haukkuja TM:n testissä kovasti, minä en oikeasti taitaisi huolia sitä edes ilmaiseksi, luurien ääni rasittava, karttaohjelma hävittää hyvässä kentässä vähänväliä kartan tai pätkii muuten, haukuttiin muovikyhäykseksi. En epäile hetkeäkään etteikö markkinoilla olisi parempia ja lisää tulossa!

Vastaa
jartar (vahvistamaton)

23

Huvittaa nämä apple fanit. Tosiasiahan on se että harvoin kännyn softa on niin huono että se käyttöä haittaisi pienen totuttelun jälkeen kun taas rautatason puutteita ei mitenkään pysty paikkaamaan.

Toisaalta huvittaa kun "omenafanit" teilaavat tämän tuotteen jo pelkän käytettävyyden takia vaikka kokemusta tuon käytöstä löytyy taatusti "paljon" :)

Itseäni alkaa jo ärsyttämään tälläiset iPhone vs. muut kännyt uutisoinnit/arvostelut. Pelkkä iPhonen mms tukien puute tai pakko soneran kytky tekee siitä monen mielestä jo niin huonon kännyn että tiettyjä asioita painottamalla se ei pärjää edes 60€ kännyille....

Vastaa
Reijo Slåtted (vahvistamaton)

24

Ei sitä iPhone tarvitse, koko ajan haukkua ja kehua kilpaa.
Jos ei iPhone miellytä niin, ÄLÄ OSTA sitä. Pitäis kieltää internetin käyttö lapsilta niin pysyis keskustelu alueet asiallisina.

Vastaa
abx (vahvistamaton)

25

Miksi näitä uutisia ei voida uutisoida vaikka esimerkiksi "LG:ltä uusi mielenkiintoinen kosketusnäyttö puhelin", miksi tosissaan se iPhone tarvitsee joka väliin törkätä. Se on suosituin kosketusnäyttö puhelin, mutta ei se nyt mikään sellainen luuri ole että siitä joka paikassa tarvitsee jutella.

Mutta totta on että nämä "törkeä iPhone kopio"-kommentit ovat täysin turhia, kuten jo aikaisemmissa kommenteissa todettu. On kovin hankalaa tehdä hirmuisen erilaista puhelinta missä olisi kosketusnäyttö. Se kun vain on niin että siinä on se puhelin ja se näyttö, niin mitenkäs sitä sitten muuttamaan.
Mutta myös täältä löytyy ihmisiä jotka teilaavat iPhonen vain koska ei tykkää applesta, koskaan sitä kokeilematta, eli perusteet haukkumisille on varsin hyvät.

Vastaa
Jonathan (vahvistamaton)

26

Eki, ei iPhone todellakaan ole täydellinen, mutta jos nuo lainaukset olivat todellakin se mitä TM on iPhonesta sanonut muun kannattaa vähän harrastaa lähdekritiikkiä. Eivät pidä paikkansa.

Vastaa
SirS (vahvistamaton)

27

Hoh, jos ruvetaan nyt oikeen pilkun viilaajaksi mikskä tää tuntuu menevän, kun pitää kokoajan mennä tohon iPhoneen niin nämä eivät ole iPhonen kopioita. Luuletteko oikeesti että iPhone on ensimmäinen tämän tyylinen puhelin?
Eihän ole ollut ties kuinka kauan esimerkiksi palmeja (kosketusnäyttö? ring-a-bell?) millä on voinnu soittaa? Ketä kopioi ketä?
Mutta loppujen lopuksi ketä kiinnostaa? Oikeesti!? Eihän sillä ole merkitystä? Jos et pidä älä osta sitä vaan osta joku muu?
Eikös se ole hyvä vaan, että tulee vaihtoehtoja markkinoille? Vai mennäänkö siihen linjalle että kaikille samat autot, puhelimet yms koska ne ovat "parhaita". Rupee kuullostaa enemmän joltain diktatuurilta...ja jotenkin tutulta eikö vain?
No takaisin asiaan. Ajatelkaa näin että on sitten kaikille jotain. Jotkut tykkää äideistä jotku tyttäreistä, jotkut miehistä ja jotku pojista. Makunsa kullakin. Ja sitä nämä tosiaan ovat maku asioita, tottumus kysymyksiä. Suurin osalla ei ole oikeesti mitään faktoja että mikä on parempi missäkin loppujen lopuksi.
Kyllä jossaikin on paremmat prosessorit & grafiikka liittymät, käyttöjärjestelmät..mutta jollekkin se voi olla vaan mennä hankalemmaksi ja jopa liian monimutkaseksi, onko se sitten heille hyvä? Ei, heille sopisi ehkä ns. peruspuhelin ja se on heidän mielestä parempi kuin mikään hifistely puhelin. Yrittäkää nyt arvartaa vähän teidän kapeaa katselemusta ja katsokaa monelta eri kannalta, niin noksu fanit, omenat ja kaiken maailman muut fanipojat. piste.

Noh tämäkin on minun mielipiteeni. Jos et pidä siitä laita oma mielipide.

Vastaa
Mannerheim (vahvistamaton)

28

Nuorison mielestä koreaan pakettiin survaistu ulkomaalainen on parempaa.
Ruskeaan rasvapaperiin pakattu on aina Venäjältä jne.

Nokia on kotimainen siitä huolimatta että tuotantoa on myös ulkomailla.
Tämä on ominaisuus joka peittoaa kaikki muut valmistajat.
Omaa kuoppaanne kaivatte jollei Nokia suomalaiselle kelpaa.

Pätee muuten mihin tuotteeseen tahansa.
Jos löytyy kotimainen, osta se.

Älä ole pelle.

PS.

iPhone oli pettymys myös ostajilleen, sitä vain on hiton vaikea tunnustaa.
LG puolestaan on marginaalituote jonka hankkivat ne joiden on pakko erottua.
Nokialla ei ole parhaat softat mutta onpa kokonaisuutena parhaat puhelimet.
Ostajat sen päättävät ja myyntiluvut puhuvat puolestaan.
Eihän kukaan huonoa ostaisi, vai mitä?

Vastaa
Noksu 1631 (vahvistamaton)

29

Ohhoh jopa menny tekniikka etiä päin. Ikinä kuullukkaa mistää iPhoneista tai Arenoista, mut voishan sitä tän tiiliskiven tilalle vaihtaa jonku.
Tätä menoa kohta tulee varmasti ajatuksia lukeva näppäimistö luureihin ja kuuloke- ja mikrofoni osat upotetaan ihon alle ja luurin näyttö integroidaan verkkokalvolle. Tulevan puhelun/tekstarin hälyn vois hoitaa vaikka integroimalla värinähälyn intiimialueelle.....

Vastaa
Saar7 (vahvistamaton)

30

Rupeaa menemään jo vähän naurettavaksi toi juttu iPhone:sta. Kyllä kuitenkin LG:n (huomatkaa LG) Prada oli se ensimmäinen kosketusnäytöllinen kännykkä (noista kahdesta). iPhones:ta vain on tehty mikäkin jumala kännykkä. Sitten vielä iPhone:n omistajat ovat sellaisia maailman hallitsijoita (ainakin jotkut). Sitten itse puhelimesta: Ihan hieno, ja toin videon perusteella ainaki nopeakin, että täytyy vain katsoa millainen hinta tulee. (toivottavast tuliski vaan tollaset 420 euroo hinnaks)

Vastaa
vige (vahvistamaton)

31

jos nyt viimeinen kommentti tohon iPhonekeskusteluun, niin monet iPhonen omistajat on joutunu luopuun siitä ku siit on kosteusindikaattori lauennu eikä se si oo sen jälkee toiminu ja eihä ne mitää oo saanu siitä korvausta. ja siitäki on tulossa niin massapuhelin että kyl LG on noista parempi. muutenki nii mitä vitun järkee alkaa vertaa jokaista uutta puhelinta omenaluuriin, missä ei oo mitää erikoista. ja se on kyl ihan faktaa niin ku tässä aiemminkin ollaan mainittu et MIKÄÄN luurivalmistaja, sisäänlukijen LG, kopioi omenaa. kosketusnäyttö on vaan nykyään hot ja siinä se

Vastaa
azumiar (vahvistamaton)

32

Omistan kyseisen luurin ja mitän nyt kavereilla ollut Iphoneja niin kyllä tämä pieksää ne mennen tullen.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja